Transfer la cerere în învățământ

Cadrele didactice care solicită transferul la altă unitate de învățământ vor afla rezultatele în cursul săptămânii viitoare. I
SJ Hunedoara anunță că Comisia de mobilitate de la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara, va organiza sedinta de solutionare a cererilor cadrelor didactice pentru pretransfer la cerere, inregistrate in perioada prevazuta de calendar, in sala Spiru Haret a Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara în data de 26.04.2021 (toate disciplinele), începand cu ora 13.00.
Masurile privind prevenirea raspandirii Coronavirusului COVID -19, in contextul actualei situatii epidemiologice, impuse de autoritati, ce trebuie respectate sunt  triaj epidemiologic (la intrarea in institutie); purtarea mastii in incinta institutiei; pastrarea distantei de minim 2 m fata de alte persoane;  dezinfectarea mainilor cu solutii pe baza de alcool si/sau apa cu sapun puse la dispozitie in incinta institutiei. Mobilitățile cadrelor didactice fac parte din calendarul examenului de titularizare.
Monika BACIU

Advertisements