Tichetele de masã acordate cu întârziere

Tichetele de masã ale angajatilor Complexului Energetic Hunedoara vor fi acordate peste mai bine de o sãptãmânã. Cu o întârziere de mai bine de o lunã de zile, angajatii  Complexului Energetic Hunedoara încã asteaptã sã primeascã tichetele de masã aferente lunii aprilie. Sindicalistii sustin cã au fost informati de conducerea Complexului Energetic Hunedoara de faptul cã abia dupã jumãtatea acestei luni, angajatilor le vor fi alimentate cardurile.
“În data de 18 iunie se va face plata pentru tichetele de masã  aferente lunii aprilie. Este o întârziere destul de mare”, a declarat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele. În urmã cu o sãptãmânã, sindicalistii de la Termocentrala Mintia atrãgeau atentia asupra faptului cã existã riscul declansãrii unor proteste în  cazul în care salariatii nu îsI primesc sumele aferente tichetelor de masã.  Potrivit contractului colectiv de muncã, salariatii societãtii ar fi trebuit sã intre în  posesia sumelor pânã în data de 10 mai. Complexul Energetic Hunedoara se  confruntã cu dificultãti financiare.  În ultimele luni, tichetele de masã au fost acordate cu întârziere.
Monika BACIU

8 comentarii la „Tichetele de masã acordate cu întârziere

 • 10 iunie 2018 la 19:50
  Permalink

  Intarzierele sunt fffffffff mari pentru investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului .

 • 11 iunie 2018 la 00:36
  Permalink

  Dobitocule, iar nu ti-ai luat rudotelul, iar bati…..campii!!!!

 • 11 iunie 2018 la 07:53
  Permalink

  culmea tupeului ceh-ul are cele mai mari datorii dar primeste tichete de masa

 • 11 iunie 2018 la 10:16
  Permalink

  Nu sunt datorii la C.E.H. !!! atat timp cat se fac angajari cu dedicatie in cadrul C.E.H. – ului, angajari pe care le aflii ,, de pe surse „, inseamna ca totul este OK !!! C.E.H. – ul are probleme doar pentru unii, muritorii de rand … altii ( varfurile ) o duc chiar foarte bine !

 • 11 iunie 2018 la 12:27
  Permalink

  te-ai trezit alcool ?

 • 11 iunie 2018 la 12:28
  Permalink

  esti prost

 • 11 iunie 2018 la 17:41
  Permalink

  ceh ceea mai rentabila entitate din tara fara pierderi,bineinteles pe profit,tichete masa,spor de subteran,sambete lucrate ,posturi in plus

 • 12 iunie 2018 la 00:40
  Permalink

  saracutul de el cred ca toata noaptea viseaza numai investii treb sa fie f grav afectat

Comentariile sunt închise.