Tiberiu Iacob-Ridzi membru PNL?

Primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi va deveni în scurt timp membru al Partidului National Liberal.

Potrivit unor surse de încredere, zilele pânã când Tiberiu Iacob Ridzi va face pasul în PNL se pot numãra pe degetele de la o mânã. De asemenea, un alt primar USP, cel al municipiului Hunedoara, Viorel Arion, intentioneazã sã devinã membru al Partidului Liberal. Se poate spune în aceste conditii cã, Partidul National Liberal se va întãri cu doi dintre cei mai importanti primari ai judetului Hunedoara. Informatia este venitã pe surse, iar în zilele urmãtoare vom vedea dacã se va confirma sau nu.

Marius MITRACHE

Advertisements

3 comentarii la „Tiberiu Iacob-Ridzi membru PNL?

 • 25 ianuarie 2013 la 08:07
  Permalink

  Partidul Forta Civica va moderniza valea jiului.

 • 25 ianuarie 2013 la 08:39
  Permalink

  Inca odata se dovedeste cat de murdara si ticaloasa e politica si lipsita de primcipii,acelasi lucru e valabil si pentru cei ce o practica.Cuplul Ridzi fiind un bun exemplu,iar cei ce spun ca fac acest pas in interesul comunitatii,ne iau e prosti ori ne cred trogloditi.On om cu caracter ar fi ramas in opozitie sa demonstreze ca poate face ceva pentru comunitate si din aceasta postura !

 • 26 ianuarie 2013 la 10:40
  Permalink

  Oare cum e sa mergi pe la usile partidelor de la putere sa te primeasca impreuna(familia MIR-TIR) dar sa fi refuzat,uneori memoria oamenilor nu poate fi stearsa.

Comentariile sunt închise.