Tiberiu Iacob Ridzi: “În acest moment la Petroşani nu avem nicio persoană infectată sau confirmată cu Covid – 19 ”

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi i-a liniştit, printr-o postare live pe Facebook, pe locuitorii din municipiu asupra situaţiei infecţiei cu COVID-19 la nivelul localităţii, informându-i că în prezent nu există nicio persoană infectată cu acest virus.
”În acest moment la Petroşani nu avem nicio persoană infectată sau confirmată cu Covid – 19. Avem 18 persoane în izolare la domiciliu şi 69 de persoane carantinate, cu menţiunea că cele 69 de persoane nu sunt persoane infectate, sunt persoane venite din zonele cu cod roşu sau cod galben şi stau 14 zile în carantină la Hotel Petroşani. De la începutul acestei situaţii de urgenţă, dintre persoanele care au fost în carantină în municipiul Petroşani nu a fost niciuna confirmată cu COVID – 19. La Spitalul de Urgenţă Petroşani avem 4 persoane suspecte, dar ele deocamdată nu sunt confirmate”, a a afirmat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.
De asemenea, potrivit primarului Tiberiu Iacob Ridzi a fost finalizată, pentru a treia oară de la începutul stării de urgenţă, dezinfecţia tuturor scărilor de bloc de pe raza municipiului Petroşani, iar în această săptămână angajaţii primăriei vor începe o serie de activităţi pe domeniul public, de toaletare a copacilor, de tuns iarba, respective montarea coşurilor de gunoi pe centrul civic precum şi repunerea la loc a băncilor care au fost ridicate de pe domeniul public ca măsură de prevenire a răspândirii virusului COVID.