Tentativă de sinucidere la Vulcan

Un bărbat a amenințat că se aruncă în gol dintr- un bloc- turn din municipiul Vulcan. Omul locuiește la etajul V, într-un bloc aflat chiar în apropierea sediului primăriei și, deocamdată, polițiștii sosiți la fața locului încearcă să îl convingă să renunțe. La fața locului au ajuns și pompierii și un echipaj de prim- ajutor SMURD.

Politistii  au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 30 de ani din localitatea Aninoasa, în urma unui conflict avut cu o tânără în vârstă de 21 de ani, din municipiul Vulcan, s-a închis în locuința tinerei, a blocat ușa pe interior și a transmis că dacă va încerca cineva să intre în interiorul locuinței, acesta se va sinucide.
Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, între barbatul în cauză și tânăra de 21 de ani a existat un conflict au aplanat starea tensionată apărută , determinând bărbatul să deschidă ușa locuinței și să renunțe la sinucidere. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.