Tãiere de panglicã la Centrul Civic

Constructori, autoritãti locale si judetene si oameni din toatã Valea Jiului sunt

asteptati joi, la prânz în centrul municipiului Petrosani. Centrul Civic va fi inaugurat, dupã luni de zile în care aici s-a lucrat la foc continuu.

În zona de lângã Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu” are loc inaugurarea celei mai mari lucrãri de reamanajare din Valea Jiului. Centrul Civic, zona de agrement Brãdet si toate parcurile vor fi predate în custodia administratiei publice. Evenimentul a fost programat pentru joi  la ora amiezii, atunci când toti cei implicati vor fi prezenti. „La orele 14,00, joi, marcãm acest moment oficial, în zona mini-amfiteatrului de lângã parcul de la teatru. Vor fi invitati: constructorul, echipa de management, dar si toti cei care vor sã vinã si sã se bucure alãturi de noi. Lucrarea a fost finalizatã, am montat si bãncile si cosurile de gunoi si acum e vremea sã marcãm momentul oficial”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Proiectul pentru reamenajarea centrului civic a fost finantat din fonduri europene si a costat 19,5 milioane de lei.

Conform planului detaliat de lucrãri, in cadrul proiectului a fost reabilitatã zona pietonalã cuprinsã intre Piata Victoriei si Parcul “Comunitatea Europeanã”, de lângã Teatrul de Stat “Ion D. Sîrbu”. Zona pietonalã a fost reabilitatã  cu pavaj din piatrã, întrerupte de zone verzi, au fost reabilitate sau construite noi fântâni arteziene si spatii de odihnã, iar alte douã parcuri au fost si ele finalizate. În plus, lucrãri de reamenajare s-au desfãsurat si în zona de agrement de la Brãdet, unde s-a reconstruit întreg spatiul destinat turistilor. Zona pietonalã a fost reabilitatã  cu pavaj din piatrã, întrerupte de zone verzi, au fost reabilitate sau construite noi fântâni arteziene si spatii de odihnã, iar alte douã parcuri au fost si ele finalizate. În plus, lucrãri de reamenajare s-au desfãsurat si în zona de agrement de la Brãdet, unde s-a reconstruit întreg spatiul destinat turistilor.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Tãiere de panglicã la Centrul Civic

  • 29 noiembrie 2012 la 21:08
    Permalink

    La paza se doarme eu am lucrat dar mi-am dat demisia, iar cei care patruleaza patruleaza degeaba sau cand schimbul iti arata postul iti arata in mare nu in detaliu si oricum inebunesti daca stai sa fi atent la toate mu poti fi atent microscopic, sau evita anumite locuri sau te ia cu alceva oricum tot angajati de la mine fac dar nimeni nui perfect,mereu este cate o chichita angajati de la mine fac asta ei isi fura caciula unu la altu si la ei sa taiat din salari de exemplu SEFI DE TURA DORM si nui prea controleaza sau sa se ia de cei care dorm prin posturi preparatii sau posturi cu garduri iar seful de obiectiv si cel de zona ar trebui sai pandeasca si sa le ia cate 15 la suta ca SUNT MULTI FOSTI LUCRATORI LA MINA ACTUALI PENSIONARI CARE DORM IN POST SI AU MELODI ESTE TIMPUL SA VA TREZIT ESTE ORA PATRU DA CA LA CINCI VINE SEFUL DE TURA SA SEMNEZE IN REGISTRU.

Comentariile sunt închise.