Surorile Rache au dominat Campionatul Național de Taekwondo WT desfășurat la Iași

Cei mai buni luptători din România de Taekwondo WT sau întrecut la Iași, în perioada 17martie -19 martie la proba olimpica de lupta în cadrul Campionatului Național.
Competiția a fost intensa iar spectatorii au avut parte de performante impresionante din partea participanților. Campioanele en-titre surorile Rache Alexandra si Rache Tania, antrenate de Claudiu Moldovan, au fost capabile să domine competiția cu lovituri puternice și precise au obținut scoruri ridicate în toate rundele, menținând titlul de campion național. Performanță frumoasă a făcut și sportiva noastră transferată la Steaua, Marcu Andreea, componentă a Lotului Național, care a obținut o medalie de bronz.
Unul din momentele culminante a fost când titlul suprem de Ceea mai buna sportiva la seniori feminin, a fost obținut de sportive noastră Rache Tania. Pentu a avea un final de poveste Clubul Sportiv STIINTA, în urma puctajului obținut la competiție, s-a situat pe locul 6 în clasamentul general pe cluburi din Romania, devansând clubului puternice care au potențial financiar și vechime mai mare decât noi.
Felicitării sportivelor Rache pentru performanța obținută și sacrificiile făcute. Acum sportivele noastre sunt eligibile să participe la Campionatul European și la Calificările pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Claudiu Moldovan