Monden

Studenții de la Petroșani, parteneriat pentru marile festivaluri

Universitatea din Petroșani a devenit partener oficial al celor mai importante festivaluri de la noi din țară. De la UNTOLD, la Neversea, ori cel de la munte, recent încheiat la Brașov, studenții de aici pot avea reducere la achiziționarea biletelor de intrare.

Universitatea din Petroșani a devenit deja partener al festivalurilor BeMassif, UNTOLD și NEVERSEA, din vara acestui an. În baza
acordului de parteneriat, studenții din cadrul Universității din Petroșani, care au vârsta sub 21 de ani, beneficiază de prețuri speciale la abonamente pentru fiecare dintre aceste festivaluri. De asemenea, studenții de aici, cu vârsta de peste 21 de ani, ar putea beneficia și de pachete speciale de abonamente. „Este o oportunitate pentru studenții care pot să beneficieze de aceste reduceri și ar trebui să meargă și să se bucure de aceste facilități într-un număr cât mai mare”, a spus Edmond Fulop, președintele Ligii Studenților de la Petroșani.
Cea de-a opta ediție a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca. „Cu un capitol nou și personaje surprinzătoare, fanii, împreună cu artiștii, vor scrie în 2023 o nouă poveste din universul magic UNTOLD. Trupa Imagine Dragons este primul headliner anunțat”, spun organizatorii. Iar Neversea are loc între 6 și 9 iulie, la Constanța.
„Timp de 4 zile și 4 nopți, fanii care iubesc muzica, marea, plaja, răsăriturile, apusurile, petrecerile, libertatea și viața se vor bucura de o nouă ediție Neversea, unde vor trăi experiențe unice pe care și le vor aminti toată viața. Pe scena principală a Neversea, fanii se vor bucura de cea mai tare combinație: Timmy Trumpet și cea mai puternică trompetă din mainstage-ul unui festival. Primul val de artiști este completat și de Alok, Don Diablo, Morten, SOFI TUKKER, Grasu XXL Live, Nicole Cherry, Rareș x Adi Istrate x Erika Isac, Spike Live și Ștefania”, spun organizatorii.
Diana Mitrache