Statiile spre Brãdet, punct de odihnã

6Transport local spre zona de agrement Brãdet este posibil doar în cazurile în care se organizeazã evenimente. Dupã reabilitarea si modernizarea zonei de agrement de la Brãdet, reprezentantii administratiei locale din Petrosani au avut în vedere si introducerea transportului local.

Acum însã s-a revenit asupra deciziei, iar transportul local va functiona doar în cazul în care în zonã se vor organiza diferite evenimente.

”Atunci când s-a gândit proiectul de reabilitarea centrului de agrement de la Brãdet au fost prevãzute si statii de maxi-taxi pentru transportul în comun pânã la Brãdet. Acum nu reprezintã o atractivitate pentru transportatori pentru cã în acest moment zona Brãdet este doar o zonã de recreere pentru care cei mai multi aleg sã meargã pe jos”, a declarat viceprimarul municipiului Petrosani, Dorina Nitã.

6-1Potrivit reprezentantilor administratiei locale, transportatorii nu ar fi interesati de aceastã rutã si în acelasi timp nici petrosãnenii. ”Nu credem cã ar fi interesant pentru transportatori sã liciteze pentru acest traseu dar vom organiza evenimente sportive, culturale sau de altã naturã, atunci ne vom gândi ca sã asigurãm transportul pe acea perioadã dar sã aibã un caracter regulat încã nu avem în vedere acest lucru”, a mai spus sursa citatã. Statiile spre Brãdet au fost amenajate în cadrul proiectului de modernizare a zonei.

Monika BACIU

Advertisements