Spre linistea vulcanenilor, fantanile de pe Bulevardul Mihai Viteazu functioneaza

De cand s-a mai incalzit timpul, mai toti vulcanenii se intreaba de ce primaria nu da odata drumul la fantanile de pe Bulevardul Mihai Viteazu, care au costat o groaza de bani. Primarul Gheorghe Ile a mai fost intrebat de Cronica Vaii Jiului de acest lucru, iar raspunsul primit a fost acela ca se fac probe.

Ei bine, la sesizarea mai multor cetateni din Vulcan, l-am interpelat din nou pe edilul sef de aici in legatura cu aceste fantani. “Am reusit sa modificam talerele care dirijeaza jetul de apa si sa reglam si debitul pompelor. Acum am tot facut probe, iar daca vremea tine cu noi sa le termina, in cel mai scurt timp, dam drumul la fantani”, ne-a declarat Gheorghe Ile, primarul Municipiului Vulcan.

Motivul pentru care fantanile nu au mers deloc pana acum, este faptul ca nu s-au putut face toate probele, pentru ca pe perioada sezonului rece, instalatia nu a putut fi incarcata cu apa. Primarul Ile nu exclude ca acestea sa fie puse in functiune la sfarsitul acestei saptamani daca de sambata se va indrepta vremea.

Luiza Andronache