Spãrgãtorul din Lupeni a contestat executarea pedepsei

Individul a primit trei ani de închisoare pentru cã a spart un bar de douã ori în aceiasi noapte. A încercat sã scape de puscãrie apelând la mila pãgubitilor si chiar a fost iertat dar nu de toti. Rãmas cu condamnarea de trei ani, bãrbatul îsi joacã ultima carte a libertãtii.
Tânãrul de 26 de ani, din municipiul Petrosani, a fost trimis în judecatã pentru cumul de infractiuni si putea primi o sentintã mult mai mare dar a fost iertat de una dintre victimele sale. Tomicã Mihai a fost condamnat de Judecãtoria Petrosani la trei ani de închisoare cu executare pentru cã a spart un local din Lupeni de douã ori în aceeasi noapte. Sentinta a rãmas definitivã în ciuda apelului fãcut de individ, însã Tomicã nu se împacã cu ideea de a sta dupã gratii. A apelat la ultima solutie prin care ar putea iesi din celula Penitenciarului Deva, respectiv a fãcut o contestatie la executarea pedepsei. Dosarul se judecã la Petrosani iar recidivistul va încerca sã-i convingã pe magistrati cã a fost pedepsit pre aspru. Potrivit anchetatorilor, Tomicã Mihai a spart un bar de unde a luat la prima vizitã mai multe sticle cu bãuturã. Dupã ce le-a golit s-a întors si a furat televizorul din bar, pe care spera sã-l vândã înainte de a fi prins de politisti.
Tânãrul este expert în ”gãinãrii” si a mai furat, tot în aceiasi noapte, si un autoturism pe care l-a abandonat într-un cartier de la marginea Petrosaniului. A fost arestat si condamnat pentru furt calificat.
Maximilian Gânju