Servicii de utilitate publicã, în Pasul Vâlcan

Apã, canalizare si alimentare cu energie electricã. Sunt doar câteva din obiectivele autoritãtilor locale de la Vulcan pentru statiunea montanã Parâng.  Edilii încearcã, în continuare, sã concesioneze terenurile pentru realizarea de cãsute de vacantã, iar în paralel si-au propus sã obtinã finantare pentru a introduce apa, canalizarea si curentul.  “Sunt realizate douã proiecte pânã acum, dar datoritã faptului cã nu am reusit sã realizãm întreg programul care a fost stabilit, multã lume a renuntat la licitatiile pentru concesionarea terenurilor. Vom mai încerca sã scoatem la licitatie, dar avem prevãzut pentru acest an sã realizãm alimentarea cu apã, canalizare si alimentarea cu energie electricã în Pasul Vâlcan”,  a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Statiunea Pasul Vâlcan, cu facilitãti reprezentate de de teleschiuri, un baby-schi, trei pârtii de schi si o telegondolã care ajunge pânã la marginea orasului. Edilii din Vulcan au demarat în urmã cu mai multi ani proiectul privind realizarea unei statiuni montane în Pasul Vâlcan. Pânã în prezent s-a realizat doar telegondola.

Monika BACIU

Advertisements

3 comentarii la „Servicii de utilitate publicã, în Pasul Vâlcan

 • 13 februarie 2017 la 20:15
  Permalink

  Hai ca se poate domnule primar .

 • 13 februarie 2017 la 22:32
  Permalink

  Se poate sigur daca mai viseaza Monica vreo 7 partii prin Pas si 23 km de partii prin Parang. Daca mai scrie cateva articole, s-ar putea sa-l depaseasca pe Minerii Vaii Jiului de la comentarii. Si o sa-i ajunga partiile la usa, ca teava de termoficare a aluia.

 • 14 februarie 2017 la 10:22
  Permalink

  … si terenuli agricoli si apa prin cadere …

Comentariile sunt închise.