Senatorul CRISTIAN RESMERIȚĂ, PREȘEDINTE INTERIMAR al Organizației PSD Vulcan

B iroul Permanent Județean al PSD Hunedoara a decis, ca senatorul Cristian Resmeriță să preia conducerea Organizației PSD Vulcan.

Potrivit senatorului Cristian Resmeriță propunerea de a asigura un interimat la conducerea Organizației PSD Vulcan a venit din partea președintelui PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, dar și a colegilor din Biroul Permanent Județean.

“În perioada în care voi asigura această poziție, voi face în așa fel încât PSD Vulcan să funcționeze ca o familie. Deja am discutat cu doamna Malvine Socaci, viceprimar al municipiului Vulcan dar și cu domnul Pompiliu Barbu, cel care a asigurat funcționarea organizației în această perioadă și împreună am decis pașii următori”, spune senatorul Cristian Resmeriță.
La rândul lor, atât Pompiliu Barbu cât si Malvine Socaci, ambii membri importanți in Organizatia PSD Vulcan, considera că implicarea senatorului Cristian Resmeriță in coordonarea activitatii va fi benefică si de bun augur.

“Prezența domnului senator Resmeriță alături de noi este una normală și de bun augur, el a fost alături de noi mereu, comportându-se ca un membru al PSD Vulcan. Faptul că a fost desemnat de conducerea județeană a PSD Hunedoara, să coordoneze activitatea noastră este benefică, Cristian Resmeriță având experiența necesară cumulată în atâtea alegeri câștigate”, declară Pompiliu Barbu.

“Domnul senator Cristian Resmeriță a fost mereu alături de noi și de populația din Valea Jiului, prezența dânsului la conducerea organizației noastre poate doar să ne bucure”, spune și Malvine Socaci.

Advertisements