Senatorul Cosmin Nicula si-a donat indemnizatia

Senatorul Cosmin Nicula si-a donat miercuri indemnizatia, adica suma de 4.100 de lei.

Indemnizatia senatorului de Valea Jiului a fost impartita catre Crucea Rosie Uricani, unde au mers 1.000 de lei, Asociatia Speranta Petrila, 1.100 de lei, iar restul sumei, cate 1.000 de lei de fiecare a ajuns la o eleva din clasa a VIII-a de la scoala generala numarul 2, Maria Mariciuc, respectiv la o femei in varsta, Lucretia Baraiac, care locuieste pe strada Coasta. Despre cazul Lucretia Baraiac, Cronica Vaii Jiului a prezentat un amplu reportaj.

“Conform dispozitiilor date de presedintele Victor Ponta toti parlamentarii USL trebuie sa-si doneze indemnizatiile pe luna februarie din cauza faptului ca nu participam la lucrarile comisiei si in plenul parlamentului. Luni a fost ziua de plata a indemnizatiei, iar astazi profitand de faptul ca nu ne-am dus la plenul reunit sa ascultam o discutie sterila a presedintelui Basescu am venit in colegiu sa donez indemnizatia”, a declarat Cosmin Nicula.

Senatorul Cosmin Nicula, asa cum a cerut-o partidul, va trebui sa faca dovada ca si-a donat indemnizatia in decurs de o saptamana.

Marius MITRACHE

2 comentarii la „Senatorul Cosmin Nicula si-a donat indemnizatia

  • 8 martie 2012 la 05:34
    Permalink

    Cosmin Nicula este un PSD-ist care si-a batut joc de votanti Vaii Jiului.

  • 8 martie 2012 la 13:31
    Permalink

    daca si donatia domnului Nicula, chiar daca reprezinta un venit nemuncit, a ajuns subiect de presa, atunci stimate marius mitrache ar fi bine sa te orientezi catre o alta profesie.

Comentariile sunt închise.