Seful Urgentei Vulcan- în cãrti pentru conducerea DSP

Surse demne de încredere din interiorul PSD sustin cã noul sef al Directiei de Sãnãtate Publicã a Judetului Hunedoara ar putea fi un reputat medic urgentist din Valea Jiului.

Actuala conducere a DSP Hunedoara ar urma sã fie înlocuitã iar pentru functia de director executiv se vehiculeazã numele medicului Cãtãlin Popa, seful Sectiei de Urgente a Spitalului Vulcan, spun surse din interiorul PSD. Medicul Cãtãlin Popa este unul din „pãrintii” SMURD-ului din Valea Jiului si de când se aflã la Spitalul Municipal Vulcan a reusit sã eficientizeze Unitatea de Primire Urgente a spitalului. Tot Popa este si medicul care si-a uluit colegii dupã ce a reusit sã readucã la viatã un tânãr care zãcuse o noapte întreagã în ger.

Chiar dacã medicul n-a vrut sã facã un titlu de glorie, colegii lui au povestit cã victima de 34 de ani din localitatea Petrila, era practic decedatã si în conditii normale s-ar fi declarat decesul. Totusi, medicul a decis sã înceapã resuscitarea considerând cã nu sunt întrunite toate elementele pentru declararea decesului. Dupã cinci ore de resuscitare, bãrbatul care avea o temperaturã corporalã în jurul a 25 de grade Celsius la sosirea în UPU, a fost readus la viatã.

Maximilian Gânju

5 comentarii la „Seful Urgentei Vulcan- în cãrti pentru conducerea DSP

 • 13 septembrie 2012 la 22:34
  Permalink

  Felicitari! Dr. Catalin Popa merita mii de multumiri din partea locuitorilor Vaii Jiului,dind dovada de profesionalism si devotare.Multumim ca existati .

 • 13 septembrie 2012 la 23:11
  Permalink

  Probabil unul dintre foarte putinii reprerezentanti COMPETENTI ai USL. Bravo lui.

 • 14 septembrie 2012 la 07:15
  Permalink

  Adanci plecaciuni, sincere multumiri pentru ceea ce faceti.
  Multumim, domnule doctor, ne mandrim cu dumneavoastra.

 • 14 septembrie 2012 la 21:06
  Permalink

  Mii de multumiri si d-nei doctor Popa Daniela care de asemenea este un medic de exceptie si un om nemaipomenit Astfel de oameni merita sa conduca, pentru ca stiu ce fac .

 • 19 septembrie 2012 la 09:43
  Permalink

  bravo DL doctor ! asteptam noi actiuni cu SARS -ul ! in sfarsit omul potrivit la locul potrivit !

Comentariile sunt închise.