Seful Casei Judeteane de Pensii promite sprijin pensionarilor minieri

Directorul executiv al Casei de Pensii Hunedoara, Ilie Toma, s-a angajat sã-i sprijine pe pensionarii hunedoreni si din postura de deputat, în eventualitatea obtinerii  mandatului la alegerile generale.

În calitate de sef al Casei Judetene de Pensii, Toma a reusit sã rezolve o serie de probleme cu care se confruntau pensionarii din Valea Jiului, iar acest lucru l-a fãcut foarte apreciat în rândul acestei mase de votanti.

Totodatã, a instituit o regulã încã de acum patru ani, când a ajuns în functia de sef la pensii, respectiv aceea de a se întâlni cel putin trimestrial si cu pensionarii din Valea Jiului.

Aceste actiuni l-au fãcut sã fie apreciat de vârstnicii din sudul judetului, iar mai multi pensionari din minerit spun cã-l sustin la alegeri.

”Da, multi dintre noi mergem pe mâna lui Ilie Toma. Stie sã lucreze cu oamenii, are pregãtire, a fost director economic la combinat si, cel mai important, el a fost cu adevãrat interesat de problemele pensionarilor. A venit de fiecare datã sã discute cu noi si s-a strãduit sã ne rezolve cererile, lucru pe care nu l-a fãcut nici un alt director de dinaintea lui. De aceea se bucurã de apreciere printre pensionarii minieri”, a spus Paul David, unul dintre membrii Ligii Sindicatelor Pensionarilor Minieri Valea Jiului.

Ortacii si-au anuntat sustinerea pentru Ilie Toma imediat dupã ce acesta a fost nominalizat de PSD pe a treia pozitie pe listele de deputati. Actualul director executiv al Casei de Pensii Hunedoara spune cã si din postura de deputat, dacã va fi ales de hunedoreni, va fi la fel de apropiat de oameni. ”Votul este pe liste, nu în colegiu cum a fost pânã acum. De aceea orice vot al oamenilor este important, si al celor din Valea Jiului ori al celor din Brad, sau altã localitate din judet. Eu vã fac o promisiune si pot sã vã garantez cã asa cum am venit ca director al Casei Judetene de Pensii, tot asa voi veni la sedintele pensionarilor din Valea Jiului în continuare si mã voi strãdui sã-i ajut. Este o declaratie publicã si vã rog sã o tineti minte! La fel de mult mã voi preocupa de problemele lor si ale hunedorenilor ca si pânã acum. Pentru mine orice om este important si, probabil, as muri dacã nu as iesi în popor, în stradã, dacã nu as tine legãtura cu oamenii”, spune Ilie Toma.

Maximilian Gânju

3 comentarii la „Seful Casei Judeteane de Pensii promite sprijin pensionarilor minieri

 • 31 august 2016 la 12:44
  Permalink

  Domnul Toma nu a dovedit un sprijin practic în rezolvarea problemelor pensionarilor si numai promisiuni exemplu a refuzat punerea în aplicare a deciziei I.C.C.J. nr.18 /2015 referitor la considerarea vechimii în munc? a ucenicilor .

 • 31 august 2016 la 15:45
  Permalink

  De problema cu,,softul” nu a auzit dl director? A rezolvat matrice ,ecuatii ,integrale, pentru cei peste 60 de ani ,care pun botul la orice vrajeala .

 • 31 august 2016 la 21:34
  Permalink

  Domnul director Ilie Toma a rezolvat problema cu SOFTUL ??? Vom lua marite pensile in 13 Septembrie pe Legea 115 cu recalcularea reveniri imparti la 20 ? Doar nu-l vom vota ca asa vrea sefi Ligii Sindicatelor Pensionarilor Minieri Valea Jiului !!!

Comentariile sunt închise.