SCANDALOS! Vlad Lăutaru în CA la INSEMEX

Pare incredibil, dar e adevărat! Vlad Lăutaru, asistent cercetare la INSEMEX Petroșani, tocmai i-a luat locul în Consiliul de Administrație lui Emilian Ghicioi, renumit cercetător, cu brevete de invenție. Ordinul de numire a lui Vlad Lăutaru a fost emis de Ministerul Cercetării. „Pupila lui Tiberiu Iacob Ridzi”, așa cum a fost numit tânărul care a fost angajat la INSEMEX în urmă cu ceva timp, este absent, motivat de niște foi de boală și concedii fără plată, de ATENȚIE! un an și jumătate, cam de când s-a apucat să îi facă asiduu campanie celui care a ieșit primar la Petroșani.  De altfel, „cercetătorul” de la INSEMEX, Vlad Lăutaru, cunoscut mai mult pentru micile scandaluri, generate prin cluburi, a devenit acum unul dintre cei ce decid pentru institutul de prestigiu de la noi, în ciuda faptului că pe acolo nu a mai dat de 18 luni de zile.

Și asta, în timp ce Emilian Ghicioi, cercetător științific gradul I, a pierdut funcția ocupată ca membru în acest for de conducere a unicului institut de cercetare INSEMEX.
De amintit că, ultima ispravă a celui care este și consilier în forul local de la Petroșani, a fost un adevărat scandal produs într-o benzinărie, unde a fost lovit de un individ cu care s-a luat la ceartă.
Mai mult, în 2011, mai mulţi tineri, printre care şi Vlad Lăutaru, s-au scandalizat într-un club „de fiţe” din Petroşani şi au fost conduşi la sediul poliţiei. „Nu e pentru prima dată când aceste „beizadele” ajung să dea declaraţii la poliţie, în miez de noapte, iar surse din aturajul lor susţin că în urmă cu câteva săptămâni au provocat un scandal monstru într-o benzinărie din localitate”, sursa cotidianul Servus (Scandal într-un club din Petroşani! „Beizadelele” s-au luat la bătaie – Servuspress).
Diana Mitrache

Sursa foto tweeter