Sãrbãtoare cu angajatii de la ape

Angajatii pe care altfel îi gãsim la birouri, în masinile ce curãtã subsolurile, ori la  interventii, în salopete, au pus pe ei veste reflectorizante, au lãsat eticheta specificã fiecãrei meserii si au participat, la finele sãptãmânii trecute, la întreceri sportive, au mâncat si s-au simtit bine.
Sunt oameni pe care oricine si  i-ar dori, spun cei care au înfiintat acest gen de petrecere de Ziua Meseriei, iar asta au dovedit-o cu  prisosintã, pentru cã acum nu a contat de la ce birou au venit, ori de la ce sector de activitate.
„Se apropie ziua de Sfântul Ilie, iar noi sãrbãtorim cu angajatii. Este a doua editie când organizãm aceste eveniment. Avem competitii atât  pentru colegii bãrbati, cât si pentru femei. Este o un fel de stimulent, o ocazie ca sã socializãm, o ocazie ca, pe lângã greutãtile de la serviciu,  sã ne relaxãm si sã ne simtim bine”, spune Roxana Benke, director  economic Apa Serv.

Si chiar asa a si fost, pentru directorii erau doar simpli arbitri, în timp ce angajatii veneau cu idei inedite despre cum e sã câstigi la întrecere.
„Sãrbãtorim Ziua lucrãtorului în  servicii publice si avem câteva  manifestãri sportive si petrecem putin timp în aer liber, împreunã cu toti colegii. Le multumim astfel pentru implicarea în tot ce înseamnã activitatea în apã si canal, sã le zic  La multi ani! si omologilor nostri din tarã si sã ne bucurãm de ce avem aici”, a afirmat si Florin Donisã, director tehnic Apa Serv. Primul care a avut aceastã idee a fost fostul director, care a considerat cã de ziua lor, angajatii de la ape pot socializa si a introdus acest fel de distractie chiar în contractul colectiv de muncã.
„Anul trecut  a fost pentru prima datã când, în Contractul Colectiv de Muncã am introdus ca, de Ziua Apei, sã facem o actiune de socializare, sã prindem bani în Contractul Colectiv de Muncã, asa încât angajatii Apa Serv sã petreacã o astfel de zi. Mã bucur cã asta continuã acum si în 2019 si pot spune cã orice conducãtor de institutie si-ar dori un colectiv unit, asa cum este cel de la Apa Serv. Datoritã lui am iesit din insolventã si am ajuns pe  profit”, a mentionat si Costel Avram, fost manager general la Apa Serv Valea Jiului.
Diana Mitrache