Robert Humel: „Nu încurajez meditatiile, scoala este gratuitã”

10Meditatiile oferite de profesori nu trebuie sã afecteze orele de clasã, iar elevul, dacã este interesat, poate pleca de la scoalã cu toate cunostintele necesare pentru a absolvi cu notã mare la examenul de bacalaureat. Cel care sustine aceastã teorie este unul dintre directorii unui colegiu din Valea Jiului care a avut promovabilitate la bacalaureat de sutã la sutã. Directorul adjunct al Colegiului National Mihai Eminescu din Petrosani, Robert Humel, considerã cã scoala este în asa fel construitã ca elevul sã asimileze cunostintele necesare pe parcursul orelor de clasã fãrã a fi nevoiti sã meargã la meditatii. „Trebuie sã … mai departe

Advertisements

3 comentarii la „Robert Humel: „Nu încurajez meditatiile, scoala este gratuitã”

 • 25 septembrie 2014 la 19:54
  Permalink

  :)))) la Colegiul National ,ME’ chiar nu se dau meditatii…decat cu 50 lei/ora….

 • 26 septembrie 2014 la 08:06
  Permalink

  Asta plesneste de tupeu si ingamfare. Spune Roby, spune drept…cand meditai blonda aia ..la desen…platea eu, sau cum spun gurile rele…plateai tu????

 • 26 septembrie 2014 la 08:57
  Permalink

  Incompetentul asta a risipit 30 de copii la toate scolile din Petrosani pentru ca nu s-a ingrijit sa faca prelungire invatatoarei. Daca vrei sa stai de vb cu el iti dai seama ca vorbeste…colorat, exact ca un profesor de desen. Se vede ca este promovat politic.

Comentariile sunt închise.