Restrictii pe Defileul Jiului si dupã data de 15 august

Constructorul care realizeazã lucrãrile în Defileul Jiului nu s-a încadrat nici în acest nou termen, de 15 august. Astfel, acesta a solicitat prelungirea perioadei în care conducãtorii auto circulã dupã un program bine stablit.

“Defileul este deschis luni, 15 august pentru cã este sãrbãtoare. Constructorul a cerut prelungirea termenului de restrictii, încã nu stim cu cât, probabil încã o lunã de zile. Au loc lucrãri intense pe acest carosabil. Se monteazã plasele pe versanti, se fac lucrãri de amploare si în zona pasajului de la km 119, avem o lucrare unde trebuie fixatã sustinerea cãii ferate, a drumului si trebuie turnat asfaltul. Se fac pasi importanti spre finalizarea lucrãrii. Sperãm cã anul acesta este ultimul cu restrictii”, a declarat Ioan Tudor, seful Drumurilor Nationale Târgu Jiu. Lucrãrile în Defileul Jiului trebuiau sã fie finalizate încã de acum doi ani, dar constructorul nu s-a încadrat în termen.

Proiectul lucrãrilor de pe Defileu are o valoare de aproape 185 de milioane de lei, acesta fiind câstigat de un consortiu condus de societatea spaniolã Copisa Constructora Piraneica.

Monika BACIU

Un comentariu la „Restrictii pe Defileul Jiului si dupã data de 15 august

  • 13 august 2016 la 16:51
    Permalink

    Acelasi Ioan Tudor promitea anul trecut ca pana in 15.11.2015 se termina de turnat asfaltul pe tot Defileul Jiului. „Ma lesi!” 🙂

Comentariile sunt închise.