Reprezentantii salariatilor CEH picheteaza Prefectura si Tribunalul Hunedoara

Reprezentantii angajatilor Complexului Energetic Hunedoara sunt in drum spre Deva, unde vor picheta timp de o ora sediul Prefecturii judetului Hunedoara, dar si Tribunalul Hunedoara. Acestia vor sa traga un semnal de alarma asupra problemelor cu care se confrunta societatea energetica. Oprirea activitatii CEH este iminenta.

“Suntem o delegatie formata din 7 persoane. Ne ducem la Tribunalul Hunedoara sa depunem o cerere pentru a se judeca cu celeritate intrarea in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara. Amanarile acestea nu fac bine societatii, existand riscul sa fie oprita activitatea si chiar sa intram in faliment. Apoi, timp de o ora, vom picheta sediul Prefecturii si a Tribunalului Hunedoara”, a declarat Darius Campean, presedintele Sindicatului Muntele.

Sindicalistii atrag atentia conducerii CEH ca trebuie sa respecte prevederile contractului colectiv de munca.

“Totodata vreau sa le transmit celor din conducerea Complexului Energetic Hunedoara sa respecte contractul colectiv de munca, daca se intra in insolventa, mai ales ca unul dintre directori a si negociat si semnat acest contract”, a mai spus sursa citata.

Astazi, la Tribunalul Hunedoara se va judeca cererea Complexului Energetic Hunedoara prin care se solicita preschimbarea termenului de judecata in dosarul insolventei.

Monika BACIU

4 comentarii la „Reprezentantii salariatilor CEH picheteaza Prefectura si Tribunalul Hunedoara

 • 20 decembrie 2016 la 10:28
  Permalink

  Unitate pentru salvarea VAII JIULUI !

 • 20 decembrie 2016 la 10:44
  Permalink

  Acestia nu reprezinta salariatii ceh ci mai degraba un grup infractional cocotat la conducerea ceh.
  Nu se poate ca prin protestul unui grup infractional sa se schimbe deciziile justitiei. Rugam organele statului sa isi faca datoria si sa traga la raspundere acesti infractori care vor sa influenteze deciziile justitiei. Atentie acestia nu mai reprezinta interesele minerilor. Ei sunt niste impostori . Politia si jandarmeria sa isi faca datoria. Justitia nu trebuie sa isi plece capul in fata golanilor de la sindicat.
  Nu tolerati presiunile acestui grup de impostori.
  In ce tara democratica sa mai vazut asa ceva ca prin protestul unui grup de asa zisi sindicalisti sa se schimbe o decizie a justitiei.

 • 20 decembrie 2016 la 10:46
  Permalink

  Nu mai postati poza personajului asta lugubru asta ca se imbolnaveste lumea cand vede asemenea specimene. Cine mai crede ce spun astia?

 • 20 decembrie 2016 la 21:13
  Permalink

  Trompeta lu Razmerita este asta ! CEH moare si asta e suparat ca n-are tichete de masa. Muritor de foame !
  Trebe umflat burdihanul !!!!!!!!!!!!!!!!

Comentariile sunt închise.