Breaking news: Președintele ALDE Lupeni și 90% din echipa sa au trecut la PSD

În cursul zilei de vineri, 24 Iulie, președintele Organizației ALDE Lupeni, Sorin Corpadi și 90% din organizația sa, s-au alăturat primarului Lucian Resmeriță și au trecut la PSD Lupeni. Primarul Lucian Resmeriță spune ca i-a primit bucuros si spera ca impreuna sa se alăture proiectelor de dezvoltare a localității.”Mă bucură faptul că președintele ALDE Lupeni, domnul Corpadi Sorin și 90% din organizație au decis, să se alăture proiectului meu de modernizare a municipiului Lupeni. El și colegii lui devin din acest moment membri în marea familie PSD LupenI.  Îmi doresc, ca toți oamenii de bine ai municipiului Lupeni să vină alături de noi, pentru că doar împreună putem dezvolta municipiul Lupeni, ”declara Lucian Resmeriță. La rândul sau, Sorin Corpadi, fostul presedinte ALDE Lupeni spune ca este normal gestul pe care l-a făcut impreuna cu echipa sa după ce a observat schimbările in bine care au avut loc in oras. ”Am luat decizia astăzi, de a mă alătura echipei conduse de domnul primar Resmeriță Lucian, pentru că municipiul Lupeni s-a transformat văzând cu ochii în ultima perioadă de timp. Am considerat, că este normal , să mă alătur Proiectului de dezvoltare a municipiului Lupeni al domnului primar  Resmeriță Lucian și să dau și eu și marea majoritate a membrilor ALDE Lupeni o mână de ajutor în acest sens. Mulțumesc foarte mult membrilor PSD Lupeni, care m-au primit cu brațele”, declara Sorin Corpadi. 

Advertisements

6 comentarii la „Breaking news: Președintele ALDE Lupeni și 90% din echipa sa au trecut la PSD

 • 24 iulie 2020 la 21:00
  Permalink

  vin alegeri?

 • 25 iulie 2020 la 07:16
  Permalink

  ce stire interesanta –CronicaVaii Jiului- Breaking News este un eveniment important in viata sociala , economica sportiva a unei comunitati ,tarii — Traseismul Politic nu este un eveniment important–

 • 25 iulie 2020 la 07:19
  Permalink

  Poate ne spune si noua traseistul,care sunt schimbarile in bine ce au avut loc in orasul Lupeni.Am scris oras ,ca municipiu e doar pe hartie ,plus organigrama stufoasa si sulfuroasa a primariei.A devenit Lupeniul un eldorado al locurilor de munca,e un paradis fiscal de au navalit investitorii in zona si noi nu am aflat ? Sau anvelopat si rezolvat canalizarile blocurilor din oras mai ales in facarul ala de infectie numit Barbateni ?Se pot face toate analizele de sanatate la toate specialitatile in spitalul din oras fara a fi nevoie sa mergi in Petrosani ?Vrem amanunte,ca poate noi traim in alt oras si nici nu stim asta, acum am aflat de la stimabilul Corpadi…..

 • 25 iulie 2020 la 09:20
  Permalink

  Asta era titlul corect ! Walking Dead
  Ni-se se intorc traseistii acasa.
  Sau: Traseistii lasati la vatra.
  Iarba verde de acasa, nu ne lasa
  Tariceanu: Home Alone [Singur Acasa] 🙂

 • 25 iulie 2020 la 18:42
  Permalink

  Poate ne lumineaza si pe noi presedintele ALDE, care arata ca un interlop iesit din crasma, neras, cu ochelarii de „politician” pe creasta, imbracat de la gubele, ce inseamna 90% in cifre concrete? 5, 10 sau 100 de membrii ALDE si ce aport vor avea acestia la dezvoltarea orasului?

 • 25 iulie 2020 la 20:17
  Permalink

  Asa sat imputit, asa primar, asa politicieni.

Comentariile sunt închise.