Proiecte aflate in pericol de a fi sistate

Oprirea finantarii Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii, dupa cum se pare ca ar intentiona liderii PSD si PNL, ar insemna pentru municipiul Petrosani stoparea unor importante lucrari de reabilitare.

Acestea ar fi trebuit sa inceapa in perioada imediat urmatoare. In principal drumurile cuprinse pe acest program nu vor mai putea fi reabilitate, decat daca edilii au in bugetul local cuprinsa si finantarea necesara. Dupa cum au precizat reprezentantii primariei din Petrosani “Programul trebuia sa continue, nu la volumul preconizat initial, dar existau fonduri pentru proiectele cuprinse in acest program, noi avand trei strazi cuprinse pentru reabilitare prin acest program”. Mai multe localitati hunedorene ar putea beneficia de investitii prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii, cum ar fi reabilitarea drumurilor sau introducerea de apa si canal, numai in cazul in care acesta nu ar fi stopat. Prin acest program ar urma sa fie reabilitat si drumul dintre Hotelul Rusu si Masivul Parang, drumul spre Straja sau cel spre Pasul Valcan.

 

Mircea Nistor

3 comentarii la „Proiecte aflate in pericol de a fi sistate

 • 10 mai 2012 la 19:46
  Permalink

  Era firesc sa apara PDL si in ziar,mortu nu-i mort de tot, mai se screme pana isi da duhul.Votati Basescu si o sa traiti bine,pe lumea cealalta.

 • 10 mai 2012 la 23:31
  Permalink

  PSD (USL)va opri dezvoltarea Vaii Jiului ca si in perioada 2000-2004.

 • 11 mai 2012 la 06:05
  Permalink

  Domnu’ Nistor, e o presupunere ce faceti dumneavoastra! USL a spus ca proiecte fanteziste gen „parcuri la sate”, „piscina langa ape”, „sali de sport in sate de 1000 locuitori toti octogenari”, proiecte care au costuri nejustificat de mari, etc.
  Nimeni nu se leaga de proiecte bine facute si de care comunitatea orasului, localitatii, municipiului respectiv are nevoie. Sa nu-l scuzam acum pe primarul Ridzi, ca timp au tot avut sa fie finantati de oamenii lor, asa ca… ciocu mic(licenta PDL sau USP mai nou)!

Comentariile sunt închise.