Proceduri pentru schimburile de locuinte ANL din Lupeni

 

Primãria Municipiului Lupeni anuntã elaborarea proiectului de hotãrâre privind aprobarea procedurilor si conditiilor de realizare a schimburilor în cazul locuintelor construite de Agentia Nationalã pentru Locuinte în cadrul Programului de constructii de locuinte pentru tineri destinate închirierii.
Sunt o serie de criterii pe care persoanele interesate trebuie sã le îndeplineascã.
“Solicitantul cu vârsta sub 35 ani, care doreste sã devinã chirias ANL, trebuie sã figureze cu domiciliul în Municipiul Lupeni si sã locuiascã într-o unitate locativã (locuintã din fondul locativ de stat, locuintã socialã) ce urmeazã a face obiectul schimbului. Solicitantul si dupã caz, familia sa (sotul/ sotie si copiii minori) sã nu detinã, pe raza Municipiului Lupeni o altã locuintã în proprietate”, sunt doar douã din cele opt criterii  stabilite de autoritãtile locale de la Lupeni.  Solutionarea cererilor care vizeazã schimbul cu o unitate locativã devenitã vacantã pe parcursul exploatãrii, se va face tinându-se cont de ordinea crescãtoare de înregistrare a solicitãrilor respective; cererile se vor considera valabil înregistrate la data când au fost depuse, însotite de toate documentele doveditoare, la Registraturã Primãriei Municipiului Lupeni. Cererile si documentele doveditoare ce implicã schimbul a douã unitãti locative cu structuri similare si aflate în acelasi ansamblu de locuinte se depun la Primãria municipiului Lupeni urmând sã fie aprobatã de primarul municipiului Lupeni.
Cosmin BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Proceduri pentru schimburile de locuinte ANL din Lupeni

  • 5 iunie 2019 la 23:41
    Permalink

    Intrebarea este o sa mai fie cineva in valea jiului dupa 2020? nu sunt locuri de munca in diverse domeni nu vin investitori.

  • 7 iunie 2019 la 02:33
    Permalink

    Exact nimeni va spun eu cand mergi pe strada oameni batrani si copi tineri foarte putini si locuri de muca fabrici in diverse domeni ca in Arad Timis sau Cluj deaia nu va mai ramane oameni pe aici.

Comentariile sunt închise.