Prins circulând cu vitezã si rupt de beat

Norocul a fãcut ca individul sã nu producã un teribil accident rutier în care oameni nevinovati ar fi putut avea de suferit.
Bãrbatul de 41 de ani, din Petrosani, a fost prins de politisti circulând cu autoturismul prin localitate cu 128 de kilometri pe orã. Dacã nu era suficient, oamenii legii au constatat cã inconstientul abia se mai tinea pe picioare din cauza alcoolului, iar la testare a reiesit cã avea o alcoolemie de peste 1 la mie. ”Politistii din cadrul Politiei Orasului Bumbesti–Jiu au depistat în trafic un bãrbat de 41 de ani, din municipiul Petrosani, în timp ce se deplasa cu un autoturism care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 128 km/h în localitate. Totodatã, conducãtorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentratie de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun reprezentantii IPJ Gorj. Individul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului, a primit o amendã pentru depãsirea vitezei legale si permisul de conducere i-a fost suspendat.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Prins circulând cu vitezã si rupt de beat

  • 17 octombrie 2017 la 10:06
    Permalink

    ne miram ca stirile de la ora cinci sunt pline de accidente rutiere cu asemenea specimene pe sosele e vai de curu nostru o amenduta si suspendarea permisului e indeajuns dragi leguitori? macar 10 ani de temnita si suspendarea permisului pe viata alfel pe viitor nu mai ai curaj sa iesi pe drumurile publice

Comentariile sunt închise.