Update:Prime de 400 de lei si zile libere pentru angajatii SNH

10Prime pentru angajatii SNH. Reprezentatii sidicatului reprezentativ la nivelul Societãtii Nationale a Huilei Petrosani împreunã cu administratia au stabilit cuantumul primelor ce vor fi acordate ortacilor. Negocierile au avut loc la sfârsitul sãptãmânii trecute.

”Se ca respecta contractul colectiv de muncã si se vor da tichete cadou de sãrbãtorile pascale. Valoarea este ca si anul trecut, si anume 400 de lei pentru toti angajatii”, a declarat Nicolae Drãgoi, directorul general al SNH Petrosani. Angajatii SNH vor intra în posesia tichetelor cadou pânã în data de 30 aprilie. Mai mult decât atât, acestia vor beneficia si de zile libere.

Acestea au fost negociate între sindicat si administratie. ”Pentru perioada Pastelui am încheiat un protocol cu administratia societãtii prin care începând cu data de 1 si pânã în datã de 6 inclusiv salariatii societãtii vor fi liberi urmând a recupera zilele de 2 si 3 în datã de 11 si respectiv 25 mai”, a declarat Petre Nica, presedintele Sindicatului Muntele.

Programul de lucru pentru luna mai a fost realizat în asa fel încât ortacii sã beneficieze de zile libere si cu ocazia zilei de 1 mai, dar si cu ocazia sãrbãtorilor Pascale.

Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Update:Prime de 400 de lei si zile libere pentru angajatii SNH

  • 15 aprilie 2013 la 07:00
    Permalink

    In Gorj la SNLO (CEO)”minerii” lui Condescu si a lui Victor Ponta primesc prema de Pasti 700 lei si ei dau lignit slab calitativ.

  • 15 aprilie 2013 la 10:09
    Permalink

    nu am inteles niciodata de ce se face diferenta asta intre subteran si suprafata ? pastele este paste pentru toti,nu este ziua minerului,sau cei din subteran au un altfel de paste ???

Comentariile sunt închise.