Prime de 350 de lei pentru angajatii Complexului Energetic Hunedoara

Angajatii Complexului Energetic Hunedoara vor beneficia de prime cu ocazia  sãrbãtorilor de iarnã.  Sindicatele, în urma negocierilor avute cu administratia Complexului Energetic Hunedoara,  au stabilit cuantumul primelor. Astfel,  potrivit liderului Darius Câmpean, angajatii societãtii energetice vor beneficia de adaosuri în valoare de 350 de lei, sub formã de tichete cadou. Potrivit sindicalistilor, adaosul financiar cu ocazia sãrbãtorilor de Crãciun se va acorda, cel târziu pânã în data de 21 decembrie.
“Am stabilit valoarea primelor, aceasta va fi de 350 de lei sub formã de tichete cadou care se vor acorda pânã în data de 21 decembrie”, a declarat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele. Asta, desi compania din Hunedoara are mari probleme financiare, însã, liderii de sindicat spun cã acest drept este pevãzut în Contractul Colectiv de Muncã al fiecãrui salariat. De asemenea, s-a  stabilit si programul de lucru pentru luna decembrie. Se va lucra pe bazã de comandã pentru asigurarea stocului de cãrbune necesar functionãrii în conditii optime a sucursalelor Electrocentrale Paroseni si Electrocentrale Deva, se va lucra suplimentar fatã de norma lunii la activitatea de productie, transport si activitãtile conexe strict necesare, transport CFU, transport auto.
Monika BACIU
Diana Mitrache

6 comentarii la „Prime de 350 de lei pentru angajatii Complexului Energetic Hunedoara

 • 26 noiembrie 2018 la 19:39
  Permalink

  Bine , dar se se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

 • 26 noiembrie 2018 la 21:18
  Permalink

  Pai astea sunt investitiile, nu e bine?

 • 26 noiembrie 2018 la 23:39
  Permalink

  cam putin….

 • Pingback:Prime de 350 de lei pentru angajatii Complexului Energetic Hunedoara | Realitatea Petrileana

 • 27 noiembrie 2018 la 09:27
  Permalink

  Pai daca e falimentar, multumiti-va si cu atat! Din ce bani sunt primele astea??? Mai faceti datorii, ca si asa CEH e CEL MAI MARE…….DATORNIC…..

 • 27 noiembrie 2018 la 14:46
  Permalink

  Asta e valoarea sindicatului muntele?Darius poate arati cat primesc CEO si nu fac subteran?

Comentariile sunt închise.