Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță : “ Bobora, Andronache si Vasilescu sunt total depășiți de situație”

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a lansat un atac virulent împotriva conducerii CJ Hunedoara, după ce in ședinta extraordinara a Consiliului Județean proiectul de hotarare privind alocarea unor sume de bani catre spitale suport COVID din județ, intre care era si cel de la Lupeni, nu a fost aprobat. „Incompetență, indolență, nepăsare, promisiuni nerespectate! Bobora, Andronache și Vasilescu sunt total depășiți de situație. Consider total iresponsabilă decizia conducerii CJ de a nu găsi soluții pentru a veni in sprijinul spitalelor suport Covid -19 cu alocări bugetare către administrațiile publice locale din fondurile care oricum nu mai pot fi cheltuite anul acesta (spectacole etc ).
Voi solicita in Biroul Permanent județean PSD un raport de activitate al CJ si consider obligatoriu un vot de încredere (pe al meu cu siguranță nu-l vor avea)”, declara Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
Pe de alta parte, potrivit biroului de presa al CJHunedoara, proiectul respectiv nu a fost aprobat din cauza ca ar contravine legislației in vigoare, dar in ședința Consiliului Județean Hunedoara din data de 27 aprilie 2020, conducerea instituției va supune aprobării un proiect privind rectificările bugetelor institutiilor de cultura din subordine in sensul diminuării, suma totala obținută astfel fiind de 2.300.000 lei.
Suma va fi utilizata de Consiliul Județean Hunedoara, în baza cadrului legal în vigoare, pentru a sprijini lupta împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, conform competențelor, în vederea finanțării cheltuielilor cu cazarea și hrana personalului medical (în izolare) din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Deva și a personalului (în izolare) din cadrul centrelor de îngrijire și asistență aflate în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara

2 comentarii la „Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță : “ Bobora, Andronache si Vasilescu sunt total depășiți de situație”

  • 22 aprilie 2020 la 06:38
    Permalink

    Un raport si pentru cele 8 (opt) spitale regionale? Cand o sa-l cereti la conducerea psd?

  • 22 aprilie 2020 la 22:24
    Permalink

    Foarte bine face primarul.Rahatii aia de la CJ nu au fost in stare sa rezolve spitalul judetean,mai mare rusinea sa vina armata sa faca ordine.Dupa ce ca au adus cazuri de covit la Lupeni,nu aloca nici bani,niste cacati cu c mare…..

Comentariile sunt închise.