Primarul municipiului Brad, victima unui atac informatic pe telefonul mobil

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, sustine cã a fost victima unui atac informatic, de pe numãrul sãu de telefon mobil fiind transmise mesaje, printr-o aplicatie de comunicare online, prin care se solicitau sume de bani sau se propuneau diverse afaceri.
Edilul spune cã aceste cereri nu sunt adevãrate si cã au fost trimise fãrã stirea sa. „Pare incredibil, dar este adevãrat! Astãzi, 17 februarie 2020 (luni n.r.), începând cu ora 13,00, de pe numãrul meu de telefon au fost transmise diverse mesaje pe WhatsApp, cãtre grupuri sau persoane, fãcând solicitãri în numele primarului Florin Cazacu pentru sume de bani sau afaceri dubioase. Am primit ca dovadã imagini foto ale postãrilor respective si am fost contactat în cursul serii de persoane care au primit solicitãri. Vã rog sã ignorati total orice solicitare de acest gen si sã-mi aduceti la cunostintã orice încercare în sensul celor prezentate mai sus. Consider cã situatia este foarte gravã si voi depune o plângere la politie, în cursul zilei de mâine (marti n.r.), pentru identificarea autorilor si încadrarea faptei”, a scris Cazacu, luni, pe pagina sa de socializare.
Florin Cazacu  sustine cã în cursul zilei de luni, între orele 13,00 si 16,00, nu a putut sã-si foloseascã telefonul, iar când era sunat, altcineva rãspundea în numele sãu.
„Este o chestiune foarte serioasã si voi depune, în cursul zilei de marti, o plângere la Politie pentru identificarea celor care au recurs la asemenea metode. Bãnuiesc cã cineva a fãcut o clonã si dãdea mesaje pe WhatsApp în numele meu. Imediat ce am aflat ceea ce s-a întâmplat am postat pe Facebook prin care atrag atentia asupra situatiei apãrute”, a precizat Cazacu.

Advertisements

Un comentariu la „Primarul municipiului Brad, victima unui atac informatic pe telefonul mobil

 • 18 februarie 2020 la 20:32
  Permalink

  Ba, eu te cred! Nu-mi pare bine!
  Dar iti aduci aminte cand conduceai PSD Hunedoara si impreuna cu Vochitoiu transmitea-ti tot felul de mesaje la adresa altora???? Nu telefonice, desigur…dar prin presa aservita, prin clonari de ziare, prin scrisori in posta cetatenilor unde va facea-ti de rusine competitorii???
  Vezi , Florine??? Ce tine nu-ti place, altuia nu-i face!
  Cate reclamatii nu s-au depus la Politie pentru injuriile din posta si din ziare.!Le-a luat cineva in seama? Nu!
  Ca sa stii la ce sa te astepti! Depui degeaba reclamatii!
  Florine!eee…le-ai facut si tu la vremea ta, impreuna cu banditul ala care ti-a fost adjunct, nu mai poza in victima!
  Dar…tu…prinde-i, strangei bine de coae…ca daca ii prinzi poate faceti schimb de experienta!
  Pa, tu, pa!

Comentariile sunt închise.