Primarul ales al Devei, urmãrit de faza jenantã cu Jenicã

Pentru locuitorii din Deva nu a contat nici o secundã imaginea cu Mircia Muntean plin de sânge, descult, beat si cu un cãtel în brate, care îngâna sistematic: ”Jenicã a condus!”. Ei i-au dat din nou votul si, parcã acum, mai mult ca oricând, devine realitate ceea ce spunea Petre Tutea: „Am stat 13 ani în temnitã pentru un popor de idioti”.

Mircia Muntean, primarul proaspãt ales al Devei, a primit vinerea trecutã, o condamnare de sase ani de închisoare cu executare. El a fost condamnat la 2 ani pentru conducere sub influenta bãuturilor alcoolice, iar pedeapsa a fost contopitã cu cea de 4 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu

Mircia Muntean a primit pedeapsa pentru  fapta pe care a comis-o în 2014, pe când era deputat, iar decizia nu este definitivã, asa încât încã nu intrã în închisoare. Mircia Muntean (PSRO) a condus Primãria Deva timp de 16 ani (1996-2012) si a fost pe rând, reprezentant al: PNL, UNPR, PDL si PSD. Acum, dupã ce a fost alnsat de însusi Mircea Geoanã, el a obtinut 35,64% din voturi, pe locul al II-lea fiind candidatul PNL, Petru Mãrginean. În octombrie 2014, el a fost implicat într-un accident rutier la Deva, apoi a încercat sã fugã si sã se ascundã în tufisuri, dupã ce a lovit 3 masini si s-a rãnit la fata de pe care îi siroia sângele. Politistii au descoperit cã avea o alcoolemie de peste 1 g la litru alcool pur în sânge, însã, toate acestea nu au contat, atunci când locuitorii din capitala judetului nostru au pus pe el stampila VOTAT.

Diana Mitrache

Advertisements

Un comentariu la „Primarul ales al Devei, urmãrit de faza jenantã cu Jenicã

 • 13 iunie 2016 la 10:05
  Permalink

  In atentia persoanelor ce au iesit la pensie dupa anul 2011

  Modificarea art.56 si art.57 din Legea nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice are ca obiect de reglementare modificarea Legii nr.263/2010, în sensul modificarii stagiului complet de cotizare pentru persoanele care au realizat stagii de munca în conditii de munca speciale si a celor care au desfasurat activitate în zona I si II de radiatii de la 30 la 20 de ani, se afla pe Ordinea de zi a Camerei Deputatilor din zilele de 13 si 15 iunie 2016 ( POZITIA 12 )
  http://www.cdep.ro/pls/caseta/eCaseta2015.OrdineZi

  Doame ajuta , si sa moara de ciuda dusmanii lui Resmerita

Comentariile sunt închise.