Primarii din Valea Jiului isi pastreaza fotoliile

Cu o singura exceptie notabila, primarii in exercitiu din Valea Jiului si-au pastrat fotoliile castigate in urma cu cel putin 4 ani.

In valea Jiului, alegerile locale din acest an au adus schimbarea doar la Primaria Aninoasa, unde Ilie Botgros (USP) – primar inca de acum 20 de ani – a fost invins de reprezentantul USL Nicolae Dunca, fostul secretar al administratiei publice locale.

Rezultatele oficiale vor fi facute publice, cel mai probabil, abia marti, insa numaratoarea paralela a partidelor politice, indica o victorie confortabila a primarilor aflati in exercitiu. Astfel, la Petrila, primarul Ilie Paducel, poate linistit sa isi lase lucrurile in birou, pentru ca nu a reusit sa il invinga niciunul dintre contracandidati. La Petrosani, primarul in exercitiu, Tiberiu Iacob – Ridzi a obtinut aproape 66% din totalul voturilor valabil exprimate, ceea ce ii asigura continuitatea in fruntea municipalitatii.

Ioan Rus, contracandidatul lui, nu a reusit sa convinga alegatorii, in ciuda trendului ascendent al USL. La Vulcan, Gheorghe Ile a schimbat doar partidul si a trecut din PDL in barca PSD pe listele caruia a obtinut 7.375 de voturi, fata de 2.975 cat a luat Alina Cirstoiu (PNL), care s-a clasat pe pozitia a doua. Si la Lupeni, Cornel Resmerita (PSD) ramane infipt in fotoliul de primar, dupa ce a obtinut 55% din totalul voturilor valabil exprimate, cum al fel se va intampla la Uricani, unde Danut Buhaescu  si-a invins concurenta. Singura schimbare, asa cum spuneam, este la Aninoasa, unde primarul Ilie Botgros a primit de la alegatori 735 de voturi, fata de 802  voturi Nicolae Dunca.

Carmen Cosman

Advertisements

3 comentarii la „Primarii din Valea Jiului isi pastreaza fotoliile

 • 12 iunie 2012 la 06:07
  Permalink

  PDLici vopsiti din portocaliu in rosu nu se pot
  socoti cu originalii oameni de stanga din Vulcan!
  Pe un hard de PC oricum l-ai sterge raman “urme”
  de la datele stocate anterior!Dar pe cerebelul omului?
  Arogantii si infocatii PDLici Stoica,Ile,Pompilica,Vasilica,Cafeluta…..
  peste noapte devin de stanga pana la “maduva”?
  Sa fim seriosi>>>>>Doar “CIOLANUL” este miza ca acela oricum
  are acelas miros indiferent de “culoarea” celui care-l adulmeca!

 • 13 iunie 2012 la 05:04
  Permalink

  Fi-v-ar realesul din Lupeni al dracului ! Nu v-ati saturat, fratilor de gropi pe sosea, nu v-ati saturat sa fie Lupeniul cel mai urat oras din vale ? Se pare ca nu, va place mizeria… pacat! Unde va e mandria de oameni, minerilor ? Candva, Lupeniul era cel mai frumos si mai mare oras din vale, dupa Petrosani… acum? Uitati-va imprejur !

 • 14 iunie 2012 la 10:13
  Permalink

  au cam prins radacini in aceste fotolii… locul ar fi pe teren nu infipti in fotolii…

Comentariile sunt închise.