Primãria Petrosani, sesizatã cu ajutorul retelelor de socializare

Municipalitatea Petrosani va trece la reabilitarea unui spatiu de joacã din cartierul Aeroport-Petrosani, dupã ce un localnic a postat o serie de fotografii pe contul sãu de Facebook.

Localnicul arãta cã pãrculetul situat în apropierea unei scoli generale este distrus. ”Cum a iesit soarele, copiii ar umple parcurile… care aratã cam asa în apropierea scolilor”, este mesajul care însoteste fotografiile. Edilii din Petrosani spun cã stiau de zona respectivã si intra în reabilitare, însã, s-a întârziat pentru cã a fost necesar sã se achizitioneze mobilier stradal.

”Ne-am sesizat si dupã ce am vãzut postarea, era în plan sã ne ocupã de pãrculet ca de altfel de toate spatiile din municipiu. Nouã ne sunt de ajutor sesizãrile cetãtenilor si le tratãm cu atentie, iar în functie de posiblitãti le si rezolvãm”, a explicat primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob-Ridzi. Edilii recunosc cã sunt zone din Petrosani în care nu pot tine pasul cu vandalii si mizeazã pe localnici sã-i indice pe cei care provoacã distrugeri.

Maximilian Gânju

Advertisements

Un comentariu la „Primãria Petrosani, sesizatã cu ajutorul retelelor de socializare

  • 6 aprilie 2016 la 23:32
    Permalink

    „Edilii recunosc cã sunt zone din Petrosani în care nu pot tine pasul cu vandalii si mizeazã pe localnici sã-i indice pe cei care provoacã distrugeri.”
    Pentru ca politisti comunitari nu avem, nu angajam, pentru ca trebuiesc bani de deplasari in strainatate, show-uri de prost gust, concerte cu manele si nelipsitele balciuri cu kurtoskalacs, tigani, chinezarii si tiribombe. multumim tibi drago ! davelo bahtalo bossu’

Comentariile sunt închise.