Primaria Petrila, fabrica de clonat acte?!

Primaria Petrila se transforma, din cand in cand, in mini-fabrica de clonat acte. In plus, lucreaza in „subantrepriza” pentru „atelierul” mai mare de la Judecatoria Petrosani, impreuna si cu un notar public.

Nu o spunem noi, ci chiar cei patiti, care au dat cu capul in neregulile comise de subordonatii primarului Ilie Paducel. Este practic inca o fila din dosarul expus intr-un numar anterior al cotidianului nostru si in care doua judecatoare din Petrosani au intrat in atentia organelor de cercetare penala. Situatia sta in felul urmator: in vederea incheierii unui contract de vanzare – cumparare al unui bun imobil pentru care vanzatorul  nu detinea act de proprietate, reprezentantii Primariei Petrila au eliberat un ceritificat fiscal, nr. 6/ 2508 din 17.08.2005, in baza caruia vanzatorul declara ca a platit impozitele pentru terenul in suprafata de 9.460 mp,  inscris in CF nr. 2083 Livezeni. La data eliberarii, adica 17 august 2005, vanatorul ar fi platit pentru acest certificat fiscal taxa extrajudiciara de timbru in valoare de 4 lei. Cum o fi dat banii beneficiarul, greu de aflat, din moment ce chitanta apare cateva zile mai tarziu, adica in data de 22 august 2005! Pe acest certificat fiscal, majoritatea terenurilor mentionate nu sunt nici macar localizate, dar functionarii publici trec totusi cu precizie data la care s-a emis actul de dobandire a lor, respectiv 1 ianuarie 2000, o zi in care nu se lucreaza nicaieri!

Ce ne facem insa, cand mai apare un document care are absolut acelasi numar, nicio virgula diferenta? Vorbim despre un alt cerificat fiscal, semnat de un alt functionar public decat precedentul, cu adnotari facute cu pixul si cu data emiterii chitantei modificata dar cu acelasi numar de inregistrare ca si precedentul. Potrivit informatiilor noastre,  este vorba despre certificatul fiscal necesar intr-un dosar aflat pe rolul Judecatoriei Petrosani. Iar pe baza acestor documente, un notar public din Petrosani a intocmit contractul de vanzare – cumparare, fara sa existe pe langa si un titlu de proprietate. De precizat ar mai fi ca aceste acte au fost verificate de Parchetul petrosani, dar si de Judecatorie si nu s-a descoperit nicio neregula!

Carmen Cosman

4 comentarii la „Primaria Petrila, fabrica de clonat acte?!

 • 18 mai 2012 la 08:15
  Permalink

  de cati ani scriu sa vada tot rumanul ca la nivelul judecatoriei,parchetului si unele primarii, s-au instalat cardasiile ordinare patronate de primari,juristi,politisti,notari si secretari de primarii ? a se vedea doar cazurile BITU,KULCSAR,JURCA…sute de hectare de padure au intrat in proprietatea unor mafioti ordinari…,,alesii poporului+bugetari hrapareti”…nici unii membrii ai corpului de control ai PREFECTULUI nu sunt straini de afacerile cu terenuri si paduri…sectia teritoriala alba iulia al dna unde sef este madam boer(!?)liana are capul intepenit pe directia centrul pamantului.

 • 18 mai 2012 la 08:22
  Permalink

  in gruparile infractionale organizate -pe scurt celule de tip mafiot- sunt primiti doar cei care au ,,in spate ” un ,,garant”. din aceste grupari fac parte de la sefi din politie,administratori de societati,masoni, pana la patroni de ziare, jurnalisti,patroni de retele de tv,…sefii serviciilor secrete fac si ei parte din aceste g.i.o. sub ,,pretextul” …,,infiltrarii in retea…”de fapt sunt adevaratii ,,avertizori” cand reteaua este pusa in cel mai mic pericol.

 • 18 mai 2012 la 08:30
  Permalink

  reteaua de la petrila este doar ,,o ramura” a vastei grupari care se intinde pe ,,axa” valea jiului-deva-alba iulia-bucuresti. cabanele,intalnirile protocolare si uneori …intamplatoare, sunt o parte din ,,ocaziile” cand se pun la cale …,,programele,directivele,ordinele si se dau sfaturi si indicatii pretioase”.

 • 18 mai 2012 la 18:18
  Permalink

  Nu este pentru prima oara cand citim de neregulule de la Primaria Petrila. Cu toate acestea nu am citit ca cineva din conducere sa fie sanctionat. Cum sa eliberezi acte in 1 ianuarie cand nu lucreaza nimeni? Functionarii sunt incompetenti in acest caz e o frauda de proportii. Paducel este cel care acopera acesti functionari? Normal doar el ii angajeaza.Din cauza acestor functionari infloreste frauda si mita in oras. Culmea Paducel mai vrea un nou mandat. Cata nerusinare.

Comentariile sunt închise.