Primãria Lupeni asteaptã bani de la guvern

La finele anului 2016, în bugetul Primãriei Lupeni au intrat peste 5 milioane de lei, însã, fiind final de an, nu s-au putut face investitii.
Asa se face cã acum cei din primãrie asteaptã sã primeascã din nou banii, de care au nevoie în mai multe proiecte de investitii. Se va face o  rectificare si Lucian Resmeritã se bazeazã si pe acesti bani, pentru cã are planuri mari.
„În urma discutiilor pe care le-am avut, avem promisiunea cã aceste situatii se vor rezolva. Nu stiu dacã 100%, dar sperãm mãcar o parte, pentru cã avem nevoie de bani”, a spus Lucian Resmeritã,  primarul municipiului Lupeni.  Într-o jumãtate de an,  primarul spune cã, pentru municipiul Lupeni, a depus 6 proiecte pe fonduri europene, suma totalã  fiind de aproape 25 de milioane de euro.  Sunt vizate scolile din oras, iluminatul public, dar si asfaltul din anumite zone. Dar pentru toate asteaptã banii de la Guvern. „Noi deja avem foarte multe proiecte în vedere.  Ne-am bazat de la începutul anului pe ele si avem si  licitatiile fãcute. Asteptãm doar finantarea. Am fãcut tot ce tinea de noi si am si precizat cã vom da drumul la lucrãri, doar atunci când vom obtine banii, bani pe care îi meritãm cã sunt ai municipiului Lupeni”, a mai adãugat  Lucian Resmeritã.  Toate sperantele sunt îndreptate acum spre  rectificarea bugetarã si nu doar municipiul Lupeni are planuri cu banii din aceastã sursã.
Diana Mitrache

Advertisements