Prima facturã plãtitã prin pay-point la apã

9Nu mai e nevoie sã stãm  la cozi ca sã ne plãtim apa. Locuitorii din Valea Jiului au de miercuri de la prânz posibilitatea sã achite factura la orice punct de încasare. Primul care a a plãtit astfel a fost Costel Avram.

Vreo 50 de lei avea de plãtit Costel Avram pentru cosnumul  de apã înregistrat în locuinta sa proprietate personalã de pe strada Maleia si a achitat suma la un pay-point. A fost astfel primul client care a uzat de noul serviciu pus la dispozitia clientilor Apa Serv din Valea Jiului, începând de miercuri.

„Dupã cum am promis, începând de azi am gãsit o altã posibilitate de a plãti pentru cetãtenii din Valea Jiului, factura la apã.  Important este  sã plãteascã si acum s-a semnat contractul si se poate plãti prin pay point”, a spus Costel Avram, director general la SC Apa Serv,dupã ce si-a achitat factura la un market din Petrosani.

Nu numai cei din Petrosani pot achita factura la astfel de puncte de încasare, ci este posibil acest lucru pentru toti locuitorii Vãii Jiului. „În Valea Jiului sunt zeci de locatii, deci oamenii pot sã plãteascã, fãrã a mai merge sã stea la rând la casieriile SC Apa Serv. Încercãm sã gãsim alternative sã putem plãti si la alte bãnci, pentru ca oamenii sã plãteascã mai usor”,  a mai adãugat Avram.

Potrivit celor de la Apa Serv, în Vulcan sunt 14 centre de încasãri, în Uricani 3, la Petrosani 19, Petrila 10, Lupeni 23 si la Aninoasa 5. Terminalele sunt instalate în diferite magazine ce au programe de lucru prelungite, asa încât oricine are o facturã emisã de Apa Serv sã poatã plãti. În dezavantaj vor fi totusi cei care sunt înscrisi în asociatiile de proprietari.

Diana Mitrache

Advertisements