Presedintele Organizatiei de Tineret a PNL Lupeni vine alãturi de Cristian Resmeritã!

Tinerii din municipiul Lupeni îl sustin pe Cristian Resmeritã în campania electoralã pentru Primãria localitãtii, deoarece au înteles cã este singurul dintre toti candidatii care pot face ceva pentru ei.

Si, chiar si cei care pânã acum au fost la alte partide politice si-au dat seama cã deputatul Cristian Resmeritã nu îi minte când le spune cã are solutii pentru viitorul lor. Presedinta Organizatiei de Tineret a PNL Lupeni, Andreea Raluca Muraru este ultima care a decis la sfârsitul sãptãmânii trecute, sã se alãture puternicei echipe PSD Lupeni.

“Vin alãturi de Cristian Resmeritã. Am încredere în el si în lucrurile bune pe care le va face pentru Lupeni”, a declarat Andreea Raluca Muraru. La rândul sãu, Cristian Resmeritã a primit-o cu brate deschise în echipa sa si sustine cã toti tinerii sunt bine veniti alãturi de el si de echipa pe care o conduce si au “usile deschise”.

“Mã bucur cã doamna Andreea Muraru a decis sã se alãture echipei din care fac si eu parte, o echipã puternicã cu oameni bine pregãtiti”, declarã Cristian Resmeritã. Andreea Raluca Muraru nu renuntã  numai la functia de presedinte al Organizatiei de Tineret a PNL Lupeni, dar si la locul ocupat pe lista PNL Lupeni pentru Consiliul Local al municipiului Lupeni.

Advertisements

5 comentarii la „Presedintele Organizatiei de Tineret a PNL Lupeni vine alãturi de Cristian Resmeritã!

 • 30 mai 2016 la 08:56
  Permalink

  Felicitari si mult succes alaturi de cea mai puternica echipa politica din judetul Hunedoara, echipa PSD Lupeni!!

 • 30 mai 2016 la 15:37
  Permalink

  Bai mincinosule,eu sunt membru in PNL de 5 ani ,pe aceasta femeie nu am vazuto nicodata , nici macar la balurile organizate de PNL Lupeni.Presedinte de tineret la PNL Lupeni este si a fost HICIU ALINA.Tu, Razmerita Cornelut Cristiiiiiiiiiiii iara vi cu dezinformare publica .Atata minciuna ,disperare si dezinformare nu am intalnit niciodata ca la acest clan mafiot RAZMERITA.Singura fata PNL activa pe care am vazuto este Hiciu Alina ,PRESEDINTA DE TINERET LA PNL LUPENI.IMI ESTE SCARBA DE TINE SI TOT CLANUL MAFIOT DIN LUPENI. Esti disperat de faptul ca o sa pierzi alegerile ,o sa ai procent mai mic decat partidul.

 • 30 mai 2016 la 15:41
  Permalink

  Primi pe lista lui Razme sunt dinozauri comunisti iar tinerii sunt tinuti mai la coada.Mesarosi ,Basarab si Marcu sunt ,,mandria ” orasului?

 • 30 mai 2016 la 17:13
  Permalink

  VOTATI OAMNENI BUNI DIN LUPENI IMPOTRIVA CLANULUI RAZMERITA,ACESTI OAMENI NU AU ADUS BUN NIMIC COMUNITATII,EI SUNT DOAR SA FURE SI SA TRAIASCA TRANTORI PE BANII NOSTRI.VA INDEMN LA VOT PE 5 IUNIE SI VOTATI IMPOTRIVA RAZMERITA CU MIC CU MARE ALTFEL O SA RAMANEM SARACI.Nu vedeti ca toti deputatii si senatorii din vale se afla pe listele de primari,consilieri judeteni,asta ne arata cu sunt constienti de faptul ca nu mai au sanse in senat ,iar acum incearca sa prosteasca lumea locala ….LA PUSCARIE CU EI ….SALVATI LUPENIUL IESITI LA VOT SI VOTATI IMPOTRIVA RAZMERITA

 • 30 mai 2016 la 17:25
  Permalink

  Pe asta din PSD il sustin tinerii din lupeni ,iar pe Branduse cica diaspora.Nu sunteti sanatosi la cap ,mincinosilor.Pe tipa din poza nu o cunoaste ca find parte din PNL nici cei mai vechi membrii.Asta e o poza care doreste sa duca in eroare electoratul tanar din Lupeni.Ce hoiaita de om poti sa fi si sa bagi la inaintere astfel de oameni?.Doamne du timpul mai iute inainte si fa 5 iunie o dataistorica in lupeni ,da intelepciune oamenilor sa voteze impotriva clanului Rasmerita

Comentariile sunt închise.