Presedintele LSMVJ a devenit membru PSD

Vineri, Zoltan Lacatas, presedintele LSMVJ, a semnat adeziunea la PSD, organizatia din Petrosani, în aplauzele colegilor.

De conformatie social-democrati multi liderii de sindicat fosti si actuali se regãsesc ca membri activi în Partidul Social Democrat. Legea le permite, exceptie fãcând presedintii de confederatii. Încã un lider de sindicat a semnat, vineri, adeziunea la PSD Petrosani.

Este vorba de Zoltan Lacatas, presedinte al Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, care mai are circa 2000 de membri. Zoltan Lacatas spune cã a fãcut acest pas acum având convingerea cã a venit momentul s-o facã, subliniind cã este normal sã prefere social-democratia în calitatea sa de apãrãtor al drepturilor oamenilor, al salariatilor membri de sindicat. Lacatas a fost primit cu aplauze de echipa PSD, care are ca membri si alti lideri sau fosti lideri de sindicat precum Costel Postolache, Victor Bãdârcã, Sandu Daniel…

Si o parte a liderilor de la ”opozanta” organizatie sindicalã ”Muntele” au declarat public cã sustin la aceste alegeri parlamentare tot PSD, respectiv USL.

Ileana Firtulescu

 

 

 

Advertisements

4 comentarii la „Presedintele LSMVJ a devenit membru PSD

 • 19 noiembrie 2012 la 10:31
  Permalink

  FELICITARI !!!!!!!! UN OM CARE LUPTA CU ADEVARAT PT DREPTURILE OMENILOR ,NU PUTEA FI DECAT DE STANGA ! DOAMNE AJUTA !

 • 19 noiembrie 2012 la 15:03
  Permalink

  Sa speram ca distensiunile sindicale de pana acum, dintre mai marii lideri, nu vor transforma organizatia PSD intr-o „arena” politica!

 • 19 noiembrie 2012 la 15:12
  Permalink

  Zoltan Lacatas si Petre Nica sunt slugile liderilor dusmani din Gorj (Ion Pisc si Marin Condescu).

 • 29 noiembrie 2013 la 21:27
  Permalink

  NU L A APLAUDAT NICI DRACU NU MAI MINTITI ATITA E UN TIP CU UN TRECUT DUBIOS NU FACE NICI O CINSTE PSD ULUI A GENERAT NUMAI CONFLICTE PE UNDE A UMBLAT.

Comentariile sunt închise.