Premierul Ponta – confuzie de neiertat

Victor Ponta a confiscat o realizare a jandarmilor montani din Parâng –Petrosani,  profitând de faptul, probabil, cã militarii nu au voie sã protesteze.

Premierul Ponta l-a felicitat pe pagina sa de facebook, pe seful Salvamont Gorj pentru cã a arborat drapelul tãrii pe Vf. Parângul Mare, de 1 decembrie. Numai cã, salvamontistul gorjan n-are nici în clin si nici în mânecã cu realizarea. Initiativa de a fi arborat drapelul tãrii pe unul din cei mai înalti munti ai tãrii a apartinut jandarmilor montani din Parâng – Petrosani-judetul Hunedoara si nicidecum Gorj, care împreunã cu un coleg de la Salvamont Petrosani au mers prin viscol, ger si vânt extrem de puternic timp de patru ore pentru a arbora drapelul pe vârful Parângul Mare, la altitudinea de 2519 metri.

Ponta a vãzut altceva, mai ales cã o asemenea felicitare dã bine în colegiul sãu la electori. “De Ziua Nationala, gorjeanul Sabin Cornoiu a arborat în premiera drapelul României la cota 2519 metri a vârfului Parângul Mare.

Sabin este directorul Salvamont Gorj si zilnic se preocupã de siguranta românilor care cautã aventura în aerul curat de munte. Este o dovadã cã gorjenii poartã mândria de a fi român în suflet si o pot lua cu ei pe cele mai înalte culmi”, scrie Victor Ponta pe pagina de facebook.

Cei trei jandarmi montani din Parâng împreunã cu colegul lor de la Salvamont Petrosani, judetul Hunedoara, au stabilit o premierã de Ziua Nationalã a României, arborând drapelul tãrii la cota 2519 metri, cel mai înalt punct la care a fluturat tricolorul în acea zi.

Maximilian Gânju

5 comentarii la „Premierul Ponta – confuzie de neiertat

 • 7 decembrie 2012 la 02:16
  Permalink

  PSD-istul (USL)Victor Ponta isi bate joc de Valea Jiului el a mai taiat investitile pentru Valea Jiului (Domeniul Schiabil din Parang-Pasul Vulcan-Straja,Anveloparea Blocurilor,Bazinul Scolar de Inot din Petrosani,…)dar nu a taiat investitile (Pista de Atletism a Stadionului Panduri din Tg.Jiu,Pista de Elecoptere din Tg.Jiu,…) si pentru judetul Gorj acolo unde PSD-istul Victor Ponta (USL)este parlamentar si candideaza,deci sa voteze cu PSD-ul (USL) doar gorjeni.

 • 7 decembrie 2012 la 06:33
  Permalink

  E oltean,nu ai ce sa-i ceri,cu toate astea prefer un oltean decat un hot.

 • 7 decembrie 2012 la 20:44
  Permalink

  eu am informatii ca maximilian ganju a arborat drapelul cu pricina, dar in modestia lui atribuie aceasta extraordinara fapta, altuia…recunoaste insa prin articolul sau ca este unul care baga vrajba intre mineritul din vale si cel de la gorj…care sustine ca datorita lui ponta exista exploatare de lignit si CEO la gorj in defavoarea existentei exploatarii, s-ar putea doar strategice a huilei in vale si inexistentei CEH….mai,mai,mai…hai sa punem osul la munca, mintea la contributie si sa-l lasam pe ponta cu tot partidul sau….exploatarea lignitului, din pacate cu mari ravagii facute mediului, exista de secole, de cand toti chibitii de pe aici nici macar in visele stra-stra-strabunicilor nu existau

 • 9 decembrie 2012 la 14:10
  Permalink

  Acest individ cu nickname-ul MODEST a inundat toate articolele si, sincer, omul sau femeia este de-o MODESTie intelectuala fara margini. Taci dreaqului de pupincurist/pupincurista din gura aia …

Comentariile sunt închise.