PNL RELOADED: Adrian Rus, Albescu, Brânduse si mai cine?

Cazul PNL-istului Constantin Brânduse de la Lupeni, care a incercat sa isi puna capat zilelor, dupa ce a ingerat un pumn de calmante, ii face pe liberali sa-si regândeasca optiunea si la Lupeni. Asta, dupa ce au facut schimbari in mai toate orasele Vaii Jiului si nu numai, imediat dupa lansarea oficiala a candidatilor. Si la Aninoasa s-au orientat spre alt candidat.
Primul care a picat din schema liberala a lui Bogdan Tâmpau a fost Adrian Rus, zburat imediat dupa lansarea candidaturilor oficiale, iar mai apoi a venit rândul lui Adrian Albescu. Si acesta a fost scos din schema la Aninoasa, unde locul a fost luat un alt candidat care „tinteste” mai sus. „Aseara, Comitetul Judetean Executiv a luat act de renuntarea la candidatura la functia de primar a domnului Adrian Albescu, petru primaria orasului Aninoasa si l-am desemnat candidat pentru aceasta functie pe domnul Viorel Habian”, a declarat Adrian David, vicepresedinte PNL Hunedoara.
Partidul condus de Bogdan Tâmpau in Hunedoara mai face inca sondaje de opinie, desi a lansat o data candidatii, in mod oficial si la fel va face si la Lupeni, unde candidatul PNL a ajuns la spital intoxicat cu pastile. „Din punctul meu de vedere, la Lupeni se impune o cercetare sociologica. Noi am facut un sondaj anul trecut. Oricum ne-am propus sa revenim asupra acestui sondaj, care ne intereseaza foarte mult si credem ca avem o sansa reala de a câttiga alegerile in Lupeni, astfel incât aceasta cercetare sociologica ne va determina, cu siguranta, daca am ales un candidat potrivit, sau lupenenii isi doresc altceva. Având in vedere ca s-a speculat foarte mult, au fost foarte multe discutii, s-a vorbit chiar si de o tentativa de suicid a lui Constantin Brânduse, cred ca se impune o cercetare sociologica ”, a mai spus David.
In acest sondaj ce le va fi facut locuitorilor din Lupeni intra mai multi membri ai PNL, care sunt gata sa candideze la functia de primar si nu sunt exclusi nici candiatii independenti, pentru ca opozitia tocmai l-a lansat pe Cristian Resmerita.

Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „PNL RELOADED: Adrian Rus, Albescu, Brânduse si mai cine?

  • 8 aprilie 2016 la 18:57
    Permalink

    Domnule Tamlpau,sa nici nu va ganditi la candidatul independent cu care se prezinta la vot cetatenii din Lupeni Adrian Petrar.Nu veti reusi .Sa nu va bagati nasul in orasul lupeni .ramai tu cu partidul tau luberal .lasa sondajele deoparte ,sondajele sunt facute ca sa iasa cine trebule .Daca vrei ca Petrar sa accepte sa candideze din parte PNL trebuie sa schimbi si candidatii la consiliul local ,trebuie sa ii numesti ptr,consiliu local pe toti 1500 de cetateni din lupeni care au semnat adeziune pentru petrar ca independent.

  • 11 aprilie 2016 la 07:51
    Permalink

    Adrian Rus,Adrian Albescu,in curand va zbura Adrian David.Tampauu tine in partid numai comunisti,asta,i scopul.Un scop nobil ca si el dealtfel.

Comentariile sunt închise.