PNL BLOCHEAZĂ ANGAJĂRILE ÎN MINERIT!

Î n această dimineață (n.r. luni, 14 noiembrie a.c.), Ministrul PNL Virgil Popescu cu de la sine putere a hotărât, să blocheze angajările în minerit.

Precizăm că în această dimineață 20 de oameni care au promovat examenul susținut în cursul zilei de vineri, au fost prezenți la EM Lupeni pentru a începe munca, dar spre dezamăgirea lor au fost anunțați că ministrul Virgil Popescu a suspendat angajările.
”Este un act iresponsabil al domnului ministru Virgil Popescu. Ministerul și-a dat acordul pentru a se face niște angajări într-un Protocol semnat cu Sindicatul Muntele. Observ că în momentul de față PNL s-a răzgândit, deși de foarte mult timp mimează un anumit interes față de Complexul Energetic Hunedoara și de mineri. Trist este că această decizie a fost luată, după ce s-a consultat cu conducerea PNL Hunedoara. Țin să-i asigur pe cei 20 de oameni că lucrurile nu vor rămâne așa și că vor fi angajați indiferent ce spune domnul Ministru. De asemenea doresc să asigur populația Văii Jiului că vor urma și alte angajări, indiferent că PNL dorește sau nu!”, a precizat senatorul Cristian RESMERIȚĂ.