Plombe pe drumul din Petrila

Iarna care a trecut a lasat urme in orasul Petrila. O buna portiune din drumul reabilitat in toamna trecuta este acum crapata si fisurile au fost umplute cu o solutie dictata de proiectant.

A fost nevoie de plombe, de;i drumul din Petrila este nou-construit. Masura a fost absolut necesara, deoarece, in caz contrar, exista riscul ca asfaltul sa se degradeze. Acum pe portiuni bune de drum muncitorii au fost nevoiti sa puna o mixtura cu care au umplut gaurile lasate de dilatarea si contractarea asflatului turnat. De vina, spun specialistii este si materialul antiderapant si constructorul a revenit din nou asupra lucrarii. “La carosabil am observat ca au aparut, dupa iarna, unele fisuri. Am discutat cu constructorul si acesta a gasit solutia de a turna in crapaturi mastic – un amestec care va reface asfaltul”, a precizat Ilie Paducel, primarul din Petrila.

Drumul din Petrila a fost reabilitat in vara anului trecut si pana in toamna constructorul a mai revenit o data pe anumite portiuni. Acum a fost nevoit din nou sa intervina din cauza fisurilor care au aparut in asfalt pe timpul iernii.

Diana Mitrache

 

Un comentariu la „Plombe pe drumul din Petrila

  • 28 martie 2012 la 23:46
    Permalink

    Modernizati drumul spre Voineasa (Cheile Jietului)asa cum au facut cei din Valcea pana la hotarul nostru , daca nu vor cei din Ministerul Transporturilor intrati in greva foamei la Minister domnilor din conducerea publica din Petrila.

Comentariile sunt închise.