Plescan, condamnare cu suspendare

Fiul fostului consilier judetean a primit cinci luni de închisoare pentru cã a condus un autoturism pe drumurile publice desi avea permisul suspendat.

La aceastã pedeapsã i s-a adãugat si un spor, în final sentinta fiind de 10 luni si 20 de zile închisoare. Pedeapsa i-a fost suspendatã însã, pe parcursul termenului de supraveghere, acesta va presta o muncã neremuneratã în folosul comunitãtii pe o perioadã de 60 de zile, în cadrul Primãriei Municipiului Petrosani sau în cadrul Primãriei Aninoasa.  Plescan poate face apel si mai are o condamnare cu suspendare pentru proxenetism, dictatã de Tribunalul Hunedoara, însã a fãcut apel iar dosarul se aflã pe rolul Curtii de Apel Alba Iulia. Daniel Ovidiu Plescan a fost prins de politistii din Petrosani conducând un autoturism iar la control, oamenii legii au descoperit cã avea permisul suspendat. I-au fãcut un dosar penal care a fost preluat de Parchetul de pe lângã Curtea de Apel Alba Iulia, iar mai apoi a fost trimis în judecatã la Judecãtoria Petrosani. În afara acestor douã dosare, Daniel Ovidiu Plescan mai este judecat si pentru lovirea unui politist.

Maximilian Gânju

4 comentarii la „Plescan, condamnare cu suspendare

 • 8 octombrie 2016 la 08:22
  Permalink

  Pe totii dracii!!! Asta are un CV de politician. Mare mirare ca nu-l gasim pe listele PSD, undeva pe locul unu sau doi. Ce? E mai prejos decat Resmerita???

 • 8 octombrie 2016 la 10:09
  Permalink

  Mihaela mai cauta tu prin ograda sa vezi de la ce partid este singurul om politic din Valea Jiului care se afla in penitenciar. Parca este de la unii portocalii. :)…asa ca las-o mai moale cu PSD-ul…javra mica si portocalie. 🙂

 • 8 octombrie 2016 la 19:12
  Permalink

  Alinush….vreau ca sa ti-o trag la dush….ca un bun si vasnic pesedus…..Ti-ai dreacu de pesedisti poponauti!!! Jos Resmerita, ….jos batausu…jos mafia pesedista din valea Jiului

 • 23 martie 2018 la 20:26
  Permalink

  cainii latra ursul merge….

Comentariile sunt închise.