Piromanul gelos de la Uricani rãmâne în arest

Piromanul îndrãgostit de la Uricani rãmâne în arest. Magistratii Tribunalului Hunedoara i-au respins cererea.

Laurentiu Palko, în vârstã de 67 de ani, a cerut, prin apãrãtorul sãu, eliberarea din arest preventiv. Practic, acesta a formulat recurs la mãsura arestãrii preventive dispuse de Judecãtoria Petrosani, dar nu a avut succes. „Instanta a respins recursul inculpatului. Astfel, se mentine mãsura arestãrii preventive dispuse  de Judecãtoria Petrosani”, a declarat Ildiko Glãman, purtãtor de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Bãrbatul este cercetat pentru distrugere prin incendiere, iar prejudiciul este colosal. Nu mai putin de 12 locuinte au fost afectate de explozia urmatã de incendiu produsã intentionat de pensionarul gelos, iar prejudiciul a fost evaluat la circa 127.000 de lei. Dupã audierea piromanului îndrãgostit, procurorii au formulat propunere de arestare preventivã pe numele lui, aprobatã de instanta de la Petrosani.  Bãrbatul sustine cã si-a iesit din minti în momentul în care a ajuns acasã si a vãzut cã iubita lui, cu care avea o relatie de vreo 25 de ani, a zidit usa construitã între locuintele lor. ªi-a dat seama cã femeia vrea sã punã capãt relatiei si, orbit de gelozie, a dãrâmat zidul, a stropit cu benzinã bunurile din casa femeii si apoi le-a dat foc. A apucat sã iasã din casã înainte ca locuinta sã explodeze, dar va trebui sã rãspundã în fata legii pentru faptele lui.

Carmen Cosman

 

Advertisements

Un comentariu la „Piromanul gelos de la Uricani rãmâne în arest

  • 13 noiembrie 2012 la 23:40
    Permalink

    Sa nu judecam un om sa judecam patroni sefi guvernati si milionari si intelectuali de carton care fac sclavie in romania si straini care o sustin cu ajutorul guvernului

Comentariile sunt închise.