Parcãri noi, la Lupeni

Una din marile probleme cu care se confruntã toate localitãtile Vãii Jiului este cea a parcãrilor, deoarece numãrul în crestere al autoturismelor face ca acestea sã fie parcate haotic si in cea mai mare parte pe carosabil, ceea ce îngreuneazã traficul si pune in pericol de cele mai multe ori  siguranta cetãtenilor.
Aceastã problema este pe cale sã se  rezolve în municipiul Lupeni. Municipalitatea de aici a început de luni derularea lucrãrilor  de amenajare a unor parcãri noi în Zona Bucura-Parângului. Potrivit primarului Lucian Resmeritã,  în localitate au fost  identificate mai multe zone unde în perioada imediat urmãtoare  vor fi amenajate locuri de parcare.
” Întrucât ne dorim retragerea autoturismelor parcate pe arterele rutiere, contribuind astfel atât la fluidizarea traficului dar si la siguranta cetãtenilor, de luni am început derularea lucrãrilor de amenajare a unor noi parcãri în  Zona Bucura-Parângului. În aceastã zonã vor fi amenajate parcãri în zece locatii, în perioada urmãtoare avem în vedere amenajarea unor parcãri noi si în alte zone ale localitãtii”,  a declarat primarul Lucian Resmeritã.

Advertisements