Parcãri noi amenajate de municipalitate, în Petrosani

În scurt timp în municipiul Petrosani vor începe lucrãrile de amenajare a unor noi parcãri. Asfel, autoritãtile locale încearcã sã rezolve o problemã cu care se confruntã posesorii de autorisme din localitate.
Numãrul parcãrilor de pe raza localitãtii este destul de limitat. În paralel, se va trece si la modernizarea unor strãzi din localitate.
”Cu lucrãrile pentru parcãri mergem înainte, am semnat contractul. Cele cinci parcãri vor fi asfaltate si mai mult decât atât vor fi asfaltate si cele cinci strãzi. Este vorba despe Baritiu, Kogãlniceanu, Andrei Muresanu, strada Coasta si strada Stefan Cel Mare”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Cinci noi parcãri vor fi amenajate în Petrosani, iar contractele pentru amenajarea acestora au fost semnate. Potrivit edilului din Petrosani, Tiberiu Iacob – Ridzi, în vederea asigurãrii cadrului de dezvoltare economico-social si pentru îmbunãtãtirea accesului cãtre cãile principale de transport precum si spre obiectivele de interes public din municipiul Petrosani, au fost propuse pentru  modernizare 5 spatii de parcare între blocuri, având amplasamentele pe domeniul public al municipiului Petrosani. Astfel, va fi amenajatã o parcare între strada Avram Iancu bl.3 si strada Aleea Poporului bl.2, o parcare va fi amplasatã pe bulevardul 1 Decembrie 1918 între blocul nr.101 si blocul nr.103, o parcare este pe strada Saturn, o parcare este pe strada Aviatorilor în zona blocului nr.30 si una este amplasatã pe strada Aviatorilor în zona blocului nr.19.
Suprafata totalã este de aproximativ  4.471 mp, fiind reprezentatã de parcãri, de alei acces auto, borduri mari, borduri mici si trotuare.
Cosmin BACIU