Pânã si Bãsescu recunoaste / Ciolos… zero!

Guvernul „tehnocratului” Ciolos a pierdut competitia în ce priveste absorbtia fondurilor europene. Acum vine pe ultima sutã de metri cu mãsuri de grãbire a absorbtiei, asumându-si, în mod de-a dreptul rusinos, intrarea unor fonduri care nu existã decât pe hârtie.  Bãsescu însusi, a recunoscut: ”Socoteala este simplã, zero absorbtie fonduri europene, zero proiecte aprobate pe programul de 300 miliarde al lui Juncker, zero proiecte de autostrãzi sau cãi ferate modernizate, zero proiecte de regularizãri de râuri pentru a diminua riscul de inundatii, zero programe de refacere a sistemului de irigatii, zero programe masive de reîmpãdurire si multe alte zerouri în zone ale economiei care sunt esentiale pentru reducerea decalajelor de dezvoltare dintre România si tãrile avansate ale Europei. Altfel spus, totul pentru consum, totul pentru voturi, totul pentru victorie…în alegeri!”

Am trãit sã o vedem si pe asta! Un Presedinte care a ruinat aproape Tara, arãtând cu degetul un Guvern Zero, care vrea sã transforme România într-o colonie a Uniunii Europene, într-o feudã a firmelor transnationale, si care executã orbeste ordinele politrucilor de la Bruxelles!

Dorin Avram

——-

Comandat: PSD Hunedoara;

Executat: MBD REPORTER MEDIA SRL Petrosani;

CUI AEP mandatar financiar 11160007

5 comentarii la „Pânã si Bãsescu recunoaste / Ciolos… zero!

 • 23 noiembrie 2016 la 19:28
  Permalink

  Nu cretinilor de PSD-isti, manipularea voastra poate merge pana la un puct pentru cei din raionul vostru comunal si cu 2 neuroni activi in cutia craniana.
  1. Batranul Basescu recunoaste ca, Ciolos …bla, bla, bla.
  Omul find in campanie eletorala va spune tot felul de ineptii electorale in speranta ca va reusii sa atraga de partea sa si o parte din electratul deja imbecilizat al PSD-ului. Cretinilor de PSD-isti, lucrul asta ar trebui sa va dea de gandit, nu sa-l dati ca si exemplu.
  2. Cum a taiat Guvernul Ponta 3,1 miliarde de euro de la investitii pentru a ascunde esecul absorbtiei fondurilor europene

 • 23 noiembrie 2016 la 20:09
  Permalink

  PNL – zero voturi !

 • 23 noiembrie 2016 la 20:17
  Permalink

  Cea mai toxica si mai nociva specie umana- pesedistul. Astia sunt prosti, inculti, rai, hoti, curve, falsificatori, corupti, puscariasi…ce mai…lepre jegoase si unsuroase. Sa beliti salamul italian cu care se intalneste Intotero…

 • 24 noiembrie 2016 la 19:42
  Permalink

  informatiadecalarasi.ro …PSD-ul a ajuns sa-si plagieze propriile poze :))

 • 25 noiembrie 2016 la 09:25
  Permalink

  daca ciolos este egal cu 0 atunci pe barcagiul de base unde il poti pune ? la — 10 cred

Comentariile sunt închise.