Palat in drum spre gloria de altadata

Lucrarile de reabilitare a Palatului Cultural Minerul din Lupeni sunt in toi. Muncitorii firmei care a castigat licitatia lucreaza de zor, iar deja cladirea arata altfel. “Lucrarile stau destul de bine, iar constructorul este in grafic. Deja s-a trecut la curatirea tencuielii de pe cladire, acoperisul vechi, in proportie de 80 % l-au dat jos si chiar zilele acestea termina. Schelele sunt ridicate si se incep lucrarile la un nou acoperis si la tot ce trebuie reabilitat in cladire. Deci, am dat de un constructor bun, unul care stie sa-si vada de treaba si care mi-a promis ca in minim 6 luni sau maxim 8 luni, Palatul Muncitoresc va fi gata”, ne-a declarat Cornel Resmerita, primarul Municipiului Lupeni.

Spectacol ca altadata

La inaugurarea, primarul Resmerita a mai promis ca va organiza un spectacol fastuos, asa cum nu s-a mai facut in Lupeni inca din anii de glorie, atunci cand Palatul era o cladire care arata bine. Concertul se va desfasura in sala care a fost proiectata dupa Sala de aur a Filarmonicii din Viena si care are o acustica deosebita. Pentru ca totul sa fie cat mai special, edilii nu exclud ideea de a duce artisti care au mai concertat in Palatul Muncitoresc Minerul , in perioada de dinainte de 89.

Acest proiect de reabilitare a palatului are si o componenta sociala, care prevede montarea unor camere de supraveghere in tot orasul, la care, de asemenea, se lucreaza.

Luiza Andronache

3 comentarii la „Palat in drum spre gloria de altadata

 • 16 mai 2012 la 19:05
  Permalink

  bravo lor ! au demonstrat ca si in opozitie se poate face treaba . sunt tari @

 • 17 mai 2012 la 06:16
  Permalink

  UN ADEVARAT PALAT CARE VA DAINUI PESTE SECOLE ,DREPT MARTURIE A FRICIRII SI BUNASTARII JUSTITIARILOR NOSTRI, ESTE INCONTESTABIL CEL AFLAT IN PROPRIETATEA DOAMNEI PRIM-PROCUROR MANIU DORICA ,PALAT AFLAT IN SATUCUL UITAT DE LUME NUMIT NUCSOARA ,JUDETUL HUNEDOARA. AFERIM!

 • 17 mai 2012 la 06:20
  Permalink

  sa MULTUMIM firmei care a castigat licitatia de reparare ca doar e firma ginerelui lui Molot .Bravo lor! sa furam impreuna!sunt tari

Comentariile sunt închise.