Organizatia PSD Lupeni a dat startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare

 

Organizatia PSD Lupeni, cea mai puternicã organizatie din judet si una din cele mai puternice organizatii PSD din tarã, s-a reunit joi, 28 martie la sediul din Lupeni, într-o sedintã unde au fost stabilite  actiunile care vor avea loc, pentru a da startul campaniei electorale ce se va desfãsura cu ocazia alegerilor europarlamentare ce vor avea loc în acest an pe 26 mai.
Sala a devenit neîncãpãtoare pentru sutele de membri care au participat la sedinta prezidatã de presedintele organizatiei, senatorul Cristian Resmeritã, presedintele organizatiei judetene PSD Hunedoara, deputatul Lurentiu Nistor, primarul Lucian Resmeritã, viceprimarul Iacob Mesaros si secretarul organizatiei Dan Marcu.
În cadrul sedintei au fost stabilite mãsurile organizatorice care vor fi întreprinse pentru ca la alegerile europalamentare din acest an sã se obtinã cele mai bune rezultate, având în vedere cã pe lista candidatilor PSD se aflã un reprezentant al judetului Hunedoara, ministrul NATALIA INTOTERO, prezenta acesteia în Parlamentul European fiind un sprijin pentru atragerea  fondurilor europene în Valea Jiului, astfel  mobilizarea trebuie sã fie una exemplarã . În cadrul sedintei au fost propuse si aprobate tintele care trebuie atinse la alegerile europarlamenare care vor avea loc pe 26 mai în acest an, target-ul fiind stabilit la minim 60% si o prezentã la vot de 30-35%.
“Am mare încredere cã ne vom mobiliza la maxim, vom lucra cu seriozitate si la final PSD va fi câstigãtor!”, a declarat presedintele organizatiei PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeritã.

Advertisements

3 comentarii la „Organizatia PSD Lupeni a dat startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare

 • 31 martie 2019 la 20:18
  Permalink

  Noi cetateni din Valea Jiului vrem ca in acest an sa se asfalteze drumul DN 7A spre Voineasa !!!

 • 3 aprilie 2019 la 21:08
  Permalink

  Procentul cu care tu ai fost ales primar nu e suficient? dl.crysty.Pentru draknea am sa votez ca e hot ca noi ,adica patriot ,adica din popor.

 • 11 aprilie 2019 la 23:46
  Permalink

  sper sa o apuce pe drumul pe care a mers pnt-ul

Comentariile sunt închise.