Oltenii fac alba- neagra cu noi

6-1Echipa de fotbal Universitatea Craiova nu va mai veni la Petrosani, desi existã un contract în vigoare în acest sens.  Oltenii vor juca la Drobeta Turnu Severin, ceea ce face ca primãria Petrosani sã piardã banii care i-ar fi încasat din închirierea bazei sportive.

Oltenii de la Universitatea Craiova se gândesc si rãzgândesc. Dupã ce au anuntat cã vor sã joace pe stadionul Jiul de la Petrosani, ba chiar au si trimis contractul semnat la primãrie, document care a intrat în vigoare de luni, 15 iulie, acum s-au rãzgândit. Clubul finantat de Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, a anuntat pe site-ul

oficial cã a încheiat un contract de închiriere pentru doi ani cu municipiul Drobeta Turnu Severin. Conducerea primãriei Petrosani a luat o atitudine degajatã vizavi de nehotãrârea oltenilor.  „Nu ar trebui sã facem nimic în acest caz. Noi avem un contract încheiat cu ei, iar eu o sã-i rog pe cei din subordinea mea sã ia legãtura cu oficialii clubului de Craiova sã zicã clar dacã mai vor sã vinã la Petrosani sau nu. Din punctul nostru de vedere nu este niciun fel de problemã, noi am fost deschisi si am pus la dispozitie baza sportivã în cadrul unui contract destul de avantajos pentru noi. Deci, dacã vor sã vinã, bine, dacã nu, nu”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Municipiului  Petrosani.

Contractul încheiat de primãrie cu echipa Universitatea Craiova stipula o chirie de 1000 de euro pentru fiecare meci oficial, 500 pentru cele amicale, plus o cotã de 25 % din încasãri.

Luiza Andronache