Ofițerii DGA Hunedoara, la sediul serviciului de permise auto

D e această dată este vorba doar de o acțiune de prevenire și informare derulată de Serviciul Județean Anticorupție Hunedoara împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara.

Ofițerii de prevenire din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Hunedoara au avut „Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor”, în care au ajuns în diferite locații de pe raza județului Hunedoara. Printre locații a fost și sediul Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, acolo unde ofițerii SJA Hunedoara au mai descins și cu ocazia anchetei privind faptele de corupție săvârșite de unul dintre foștii angajați. Campania de prevenire a ajuns și la punctele de plecare din municipiile Petroşani și Hunedoara a persoanelor care susţineau proba practică a examenului auto.
”Activităţile cu tematică anticorupție au vizat, deopotrivă, polițiști din cadrul Instituției Prefectului Județului Hunedoara – Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, personal aflat în contact permanent cu cetățenii, dar și candidați la susținerea probei practice pentru obținerea permisului de conducere, ai instructorilor şi directorilor școlilor de șoferi de pe raza județului Hunedoara, beneficiari ai serviciilor publice oferite de structurile Ministerului Afacerilor Interne.
Scopul campaniei este conștientizarea cetățenilor și a personalului M.A.I. cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție, încurajarea semnalării unor fapte de corupţie, precum şi comportamentul pe care trebuie să-l adopte în cazul în care se confruntă cu astfel de fapte”, se precizează într-un comunicat al Serviciului Județean Anticorupție Hunedoara.